Poljovka sa dohodol s Banskou Bystricou

SITA|23. jan 2008 o 12:11

BANSKÁ BYSTRICA 23. januára (SITA) - Vedeniu slovenského futbalového klubu Dukla Banská Bystrica, ktorému po jesennej časti Corgoň ligy 2007/2008 patrí až 9. priečka so 17 bodmi, sa predsa len podarilo ...

BANSKÁ BYSTRICA 23. januára (SITA) - Vedeniu slovenského futbalového klubu Dukla Banská Bystrica, ktorému po jesennej časti Corgoň ligy 2007/2008 patrí až 9. priečka so 17 bodmi, sa predsa len podarilo do vlastných radov angažovať skúseného stopéra. Po tom, čo nevyšiel príchod Martina Laurinca (nateraz zostal v Ružomberku), si dres klubu spod Urpína oblečie ďalší bývalý hráč Dukly. "Vedenie FK Dukla Banská Bystrica sa po úspešnom absolvovaní zdravotnej prehliadky dohodlo na dvojročnej zmluve s Martinom Poljovkom. Premiérový tréning s naším mužstvom absolvuje hráč v stredu predpoludním na našej umelej tráve," cituje slová tlačovej manažérky a hovorkyne Zuzany Očenášovej internetová stránka www.fkdukla.sk.

Tridsaťtriročnému Poljovkovi (nar. 9. 1. 1975) sa koncom uplynulého roka skončila v jeho dlhoročnom pôsobisku - Trnave zmluva a keďže sa funkcionári Spartaka rozhodli kontrakt nepredĺžiť, dôrazný stopér po 8,5 roku (prišiel v júli 1999, pozn.) zo slovenského Ríma odišiel a napokon zakotvil v Banskej Bystrici. Na Štiavničkách už hrával pred svojích odchodom do Trnavy. Martin Poljovka má na svojom konte aj dva štarty v drese A-tímu SR, keď za éry trénera Dušana Galisa nastúpil v Japonsku na turnaji Kirin Cup, a to proti domácemu výberu v Hirošime (odohral 73 minút, výsledok 1:3) a Srbsku a Čiernej Hore (celé stretnutie, výsledok 0:2). V najvyššej slovenskej súťaži má na svojom konte takmer 200 stretnutí a jeden gól.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Poljovka sa dohodol s Banskou Bystricou