Podľa Mourinha bude novým trénerom Chelsea Ancelotti

SITA|22. máj 2009 o 16:12

Portugalský lodivod talianskeho Interu Miláno José Mourinho vyhlásil, že podľa jeho informácií bude anglický futbalový veľkoklub FC Chelsea od budúcej sezóny trénovať súčasný kouč AC Miláno Carlo Ancelotti.

MILÁNO.

"Moji priatelia z Chelsea mi povedali, že to bude Carlo," povedal Mourinho pre Sky Italia a ďalej pokračoval: "Niektorí hráči sa ma hneď spýtali: ´Bude pre nás dobrý, myslíš si, že je to pozitívny krok?´ Ja som im povedal, že podľa mňa to je veľmi dobre pripravený tréner, ktorý má blízky vzťah s hráčmi a dokáže v klube nastoliť tú správnu atmosféru."

Mourinho priviedol "The Blues" k dvom titulom v Premier League v rade, no následne musel po nezhodách s ruským majiteľom klubu Romanom Abramovičom zo Stamford Bridge odísť.

"Ak sa Ancelotti dobre adaptuje v Chelsea, čaká ho tam skupinka hráčov, ktorí chcú získavať trofeje. Ak by sa ma on spýtal na môj názor, či má reflektovať na túto ponuku alebo nie, povedal by som mu, aby neváhal. Pretože s takými kvalitnými hráčmi, akí sú v Chelsea, ho čaká jedno veľké dobrodružstvo," dodal charizmatický Portugalčan.

Nachádzate sa tu:
Domov