Podľa agenta Alves pravdepodobne prestúpi do Chelsea

SITA|15. aug 2007 o 19:06

LONDÝN 15. augusta (SITA, AFP) - Agent futbalového obrancu FC Sevilla Daniela Alvesa Geronimo Suaréz je na osemdesiat až deväťdesiat percent presvedčený, že jeho zverenec nakoniec prestúpi do anglického ...

LONDÝN 15. augusta (SITA, AFP) - Agent futbalového obrancu FC Sevilla Daniela Alvesa Geronimo Suaréz je na osemdesiat až deväťdesiat percent presvedčený, že jeho zverenec nakoniec prestúpi do anglického veľkoklubu FC Chelsea. Predstavitelia "The Blues" však zatiaľ akúkoľvek dohodu so španielskym prvoligistom o prestupe brazílskeho reprezentanta popierajú. Španielske médiá už informovali o dohode klubov, ktoré súhlasia s transferom za 36 miliónov eur.

Chelsea má eminentný záujem angažovať 24-ročného hráča, ktorý podľa vlastných slov túži odísť na Stamford Bridge. O Alvesove služby mal záujem i španielsky kráľovský veľkoklub a úradujúci šampión Primera Division Real Madrid. Špekulácie o prestupe hráča v rámci španielskej ligy však agent poprel.

"Chce ísť do Chelsea, veľakrát sa už na túto tému vyjadril. Sevillu požiadal o čo najskoršie uzavretie dohody s týmto anglickým tímom," povedal rádiu BBC Geronimo Suaréz a dodal: "Dohoda by sa mohla uskutočniť v priebehu dvoch dní, maximálne týždňa. Zatiaľ musíme byť trpezliví, je ale potrebné, aby sa oba kluby dohodli čím skôr, pretože Daniel v Seville momentálne dosť trpí.

Alves nefiguruje v nominácii víťaza ostatných dvoch ročníkov Pohára UEFA na stredajší duel 3. predkola Ligy majstrov proti AEK Atény, jeho prípadný štart by znamenal výrazný pokles jeho ceny na prestupovom trhu. Ak hráč totiž nastúpi v Lige majstrov čo i len na jeden zápas, klub, ktorý ho následne získa, ho v danom ročníku najprestížnejšej európskej klubovej súťaže nemôže napísať na súpisku. V uplynulej edícii Ligy majstrov to bol prípad brazílskeho kanoniera Ronalda, ktorý si po prestupe z Realu Madrid do AC Miláno nemohol vychutnať triumf svojho nového zamestnávateľa v danej súťaži priamo na ihrisku.


Nachádzate sa tu:
Domov