Po Ronaldovom faule hrozilo hráčovi poškodenie chrbtice

Ronaldo dostal za faul žltú kartu.
Ronaldo dostal za faul žltú kartu. (Autor: SITA/AP)
SITA|12. feb 2014 o 12:07

Mladého 19-ročného futbalistu Atlética Manquilla museli po dopade previezť do nemocnice so zraneniami krčnej chrbtice, Ronaldo dostal za svoj tvrdý zákrok žltú kartu.

BRATISLAVA. Diváci na štadióne Vicenteho Calderóna videli v utorkovom odvetnom dueli Kráľovského pohára medzi dvoma madridskými futbalovými klubmi Atléticom a Realom nepríjemnú scénu, domáci obranca Javier Manquillo po zrážke s Cristianom Ronaldom padol na hlavu a mohol skončiť s vážnym poškodením chrbtice.

Mladého 19-ročného futbalistu museli po dopade previezť do nemocnice so zraneniami krčnej chrbtice, Portugalčan Ronaldo inkasoval za svoj tvrdý zákrok žltú kartu.

Najlepší hráč planéty za uplynulý rok potom zisťoval, či je jeho protihráč v poriadku. Manquillo nie je v ohrození života, ale zostal v nemocnici na pozorovaní. "Dúfam, že budeš čo najskôr v poriadku," odkázal Cristiano Ronaldo.

Real Madrid zvíťazil v odvete 2:0 a keďže z prvého súboja si priniesol víťazstvo 3:0, postúpil do finále Copa del Rey. Informácie priniesol španielsky denník Marca.

Faul Ronalda na Manquilla, video nie je vhodné pre slabšie povahy

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Copa del Rey»Po Ronaldovom faule hrozilo hráčovi poškodenie chrbtice