Po Hlinkovi zrejme na odchode z Rapidu aj Valachovič

SITA|7. máj 2007 o 16:08

VIEDEŇ 7. mája (SITA) - Po nedávno avizovanom letnom odchode slovenského štítového záložníka Petra Hlinku z Rapidu Viedeň do druholigového nemeckého Augsburgu zrejme opustí káder "zeleno-bielych" aj obranca ...

VIEDEŇ 7. mája (SITA) - Po nedávno avizovanom letnom odchode slovenského štítového záložníka Petra Hlinku z Rapidu Viedeň do druholigového nemeckého Augsburgu zrejme opustí káder "zeleno-bielych" aj obranca Jozef Valachovič. "Pre Valachoviča a Radka Bejbla by tiež už nemalo zostať miesto," odhaduje rakúsky denník Kurier pri pondelňajšom referovaní o príchode 29-ročného zadáka Jürgena Patocku z Mattersburgu na dva roky (s opciou na ešte jeden) a ďalších avizovaných personálnych zmenách.

Okrem Hlinku potvrdene odchádza zo štadióna Gerharda Hanappiho aj zraneniami prenasledovaný obranca Thomas Burgstaller. Podľa trénera Petra Paculta sa posilňovanie defenzívy 31-násobného rakúskeho majstra ešte neskončilo. Rapid má záujem o Chorváta Maria Tokiča z konkurenčnej Austrie Viedeň (čoskoro mu tam vyprší platnosť kontraktu) a z vlastných futbalistov by si rád zaviazal na dlhšie obdobie českého útočníka Mareka Kincla a čiernohorskeho stredopoliara Branka Boskoviča, ktorí by sa v lete stali voľnými hráčmi.

Tridsaťjedenročný Valachovič prišiel do mesta valčíkov v decembri 2004 zo Slovana Liberec a podpísal kontrakt s trvaním do leta 2007. Tridsaťdvanásobný reprezentant SR začal svoju hráčsku kariéru vo veľkom futbale v Interi Bratislava, potom hral za ŠKP Devín a AS Trenčín (dve pôsobenia). V lete 2000 prestúpil do Maccabi Tel Aviv a od decembra rovnakého roka bol hráčom Liberca.


Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
Nachádzate sa tu:
Domov