Plzeň sa chce v Madride pokúsiť o malý zázrak

SITA|4. okt 2012 o 13:25

Je jedno, či nastúpi Falcao alebo niekto iný, tvrdí slovenský útočník Plzne Michal Ďuriš.

MADRID. Útočník či ofenzívny stredopoliar českého futbalového klubu Viktoria Plzeň, Slovák Michal Ďuriš vyhlásil, že sa chce so spoluhráčmi pokúsiť vo štvrtkovom stretnutí na ihrisku Atlética Madrid v 2. kole skupinovej fázy Európskej ligy UEFA o "malý zázrak".

Zverenci Pavla Vrbu budú od 21.05 na Štadióne Vicenteho Calderóna v Madride súpermi víťazov minulého ročníka kontinentálneho pohára číslo dva.

"Ako sa pozerám po tribúnach, atmosféra na štadióne bude určite skvelá. Nikdy som tu nehral, o to viac sa teším," povedal pre český Deník pred stredajším tréningom Michal Ďuriš.

Slovenský reprezentant skóroval v 1. kole EL pri víťazstve Plzne nad portugalskou Académicou Coimbra (3:1), lenže druhý tím v španielskej Primera División je súperom iného rangu.

"Je jedno, či nastúpi Falcao alebo niekto iný. Každý, kto hrá za Atlético, je skvelý futbalista. Čaká na nás špičkové mužstvo z najlepšej ligy na svete," povedal Ďuriš, ktorý nedávno laboroval so zlomeninou prsta na pravej nohe, tú utrpel v stretnutí slovenskej reprezentácie v Litve. "Teraz som už fit. Občas to ešte trochu cítim, ale do lopty sa môžem oprieť naplno," prezradil Ďuriš.

"Zápas si chceme užiť, zároveň sa však budeme snažiť dosiahnuť prijateľný výsledok. Sme v Španielsku predsa kvôli futbalu. Chceme sa pokúsiť o malý zázrak," dodal pre český Deník Michal Ďuriš.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Plzeň sa chce v Madride pokúsiť o malý zázrak