Pištej proti Freitasovi, Keinath s Eloiom

SITA|3. apr 2008 o 21:29

NANTES 3. apríla (SITA) - Na turnaji európskej olympijskej kvalifikácie stolných tenistov vo francúzskom Nantes (2. - 6. 4. 2008) vyžrebovali po skončení súbojov v základných skupinách, z ktorých postúpilo ...

NANTES 3. apríla (SITA) - Na turnaji európskej olympijskej kvalifikácie stolných tenistov vo francúzskom Nantes (2. - 6. 4. 2008) vyžrebovali po skončení súbojov v základných skupinách, z ktorých postúpilo vo dvojhre mužov i žien po 32 hráčov, I. fázu vyraďovacej časti. O miestenky do Pekingu bude z pôvodne šiestich slovenských reprezentantov bojovať už len dvojica Ľubomír Pištej a Thomas Keinath. Kvarteto Peter Šereda, Eva Ódorová, Lenka Kmotorková a Barbora Balážová skončilo svoje účinkovanie v skupine.

Pištejovi (107. v rebríčku ITTF) žreb prisúdil za súpera v 1. kole Q-skupiny Marcosa Freitasa z Portugalska (132.). Keinatha (94.) čaká na úvod R-skupiny skúsený Francúz Damien Eloi (41.). Oboch Slovákov delia v tejto chvíli od účasti na OH 2008 tri víťazné zápasy v rade. V I. fáze vyraďovacej časti rozdelia po štyri miestenky v oboch kategóriách.


Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Pištej proti Freitasovi, Keinath s Eloiom