Keď v tomto nie sú eurá, tak v ničom! Rozčúlil sa Krištofič

Súboj Krištofič vs Petrášek
Súboj Krištofič vs Petrášek (Zdroj: Oktagon MMA)
Vladimír Bilohuščin|23. máj 2022 o 14:20

Pirát sa vrátil k bodovým lístkom a poriadne sa rozohnil.

PRAHA. Podujatie Oktagon Underground prinieslo viacero kontroverzií. Ako to už bohužiaľ býva, zasa v tom mali prsty rozhodcovia.

Tí okrem diskutabilného ukončenia hlavného duelu Marpo vs Vémola, zvláštnym spôsobom nabodovali aj druhý hlavný zápas večera Krištofič vs Petrášek.

A práve “Pirát“ konečnú remízu nedokázal pochopiť, keďže bol presvedčený o svojej výhre a k tomuto výsledku mal byť naklonený aj jeho súper Miloš Petrášek.

Slovenský reprezentant si nedával servítku pred ústa a na sociálnych sieťach zverejnil, čo si o situácii myslí.

„V tomto, keď nie sú eurá, tak v ničom,“ napísal Krištofič v nedeľu v story príspevku.

„Nejde mi od včera do hlavy, aby 3 ľudia mali tak rozdielny pohľad na zápas. Pritom ďaších 20 tisíc ľudí v hale a 100-tisíce za prijímačom to videlo inak.“

Ku komentáru pridal bojovník aj bodový lístok, ktorý naozaj ukazoval veľký rozdiel v bodovaní, keď hlavne rozhodca Jan Frána udelil v každom jednom kole Petráškovi plný počet bodov.

Rovnaký rozhodca dokonca v jednom prípade použil pravidlo o bodovom výsledku 10:10, ktoré sa používa iba vtedy, ak dôjde k absolútne vyrovnanému kolu a prakticky sa neudeľuje.

V súboji dokonca padlo aj druhé udelenie bodov 10:10 a to zo strany Petra Baleja, u ktorého ale Krištofič vyhral. Tretí rozhodca potom udelil súboju remízu.

Bodový zápis súboja Krištofič vs Petrášek
Bodový zápis súboja Krištofič vs Petrášek (Zdroj: Oktagon MMA)

Krištofič taktiež poznamenal, že už keď sa čakalo na výsledok, tušil nejakú “špinavosť“.

„Ondrovi som pred vyhlásením rozprával, nech si dáva pozor, čo vysloví,“ pokračoval Pirát, pričom si položil zasa otázku, či je to len zhoda náhod, že každý z rozhodcov videl niečo iné, alebo za tým bolo niečo viac.

Okrem komentovania výsledku Krištofič taktiež zverejnil niekoľko stávkových tiketov, na ktorých bolo jasne badateľné, o akú sumu tipujúci prišli pri remízovom verdikte.

Iba na 3 tiketoch pritom dostali o takmer 2500 eur menej, ako by získali pri Krištofičovej výhre a tak nečudo, že sa na Oktagon vzniesla vlna kritiky aj zo strany tipérov.

Uvidíme, ako sa k vzniknutej situácii postaví organizácia Oktagon, ale keďže išlo o exhibičný duel, zmena výsledku sa nepredpokladá.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Keď v tomto nie sú eurá, tak v ničom! Rozčúlil sa Krištofič