Vlhová si premiéru v hľadisku NHL užila. Ako reagovala na stretnutie so Slafkovským?

Petra Vlhová s Jurajom Slafkovským.
Petra Vlhová s Jurajom Slafkovským. (Autor: Instagram/canadiensmtl)
Nikola Baďová|11. dec 2023 o 12:25

Najbližšie sa predstaví v nočnom slalome v Courcheveli.

BRATISLAVA. Slovenská lyžiarka Petra Vlhová mala po ceste domov zo zámorskej šnúry príjemnú zastávku v Montreale, kde po prvýkrát zažila atmosféru NHL.

Tím Juraja Slafkovského hral domáci zápas NHL proti Seattlu Kraken. 

„Prispôsobili sme si pre to aj letenky. Viem, že sa organizuje aj nejaký zájazd s tým, že najskôr sa ide na lyžovanie a potom na hokej, takže som si zistila čo a ako, a že to teoreticky stihneme,“ povedala po prílete do USA.  

Slovenku čakali preteky v americkom Killingtone a o týždeň v kanadskom Mont-Tremblant. Pripísala si dve druhé miesta, piate a desiate. 

Vlhová sa so Slafkovským osobne stretla po zápase v útrobách zimného štadióna Centre Bell.

„Veľmi som sa na to tešila, keďže som nikdy nebola na takom zápase. A takéto odreagovanie je vždy super. Ja aj môj tím sme si to užili. Stretnutie s Jurajom bolo príjemné, som rada, že sme sa mohli spoznať. 

On je z Košíc, ja z Mikuláša, sme malá krajina a ja sa vždy teším, keď sa môžem v zahraničí stretnúť s iným úspešným slovenským športovcom,“ reagovala na stretnutie v nedávnej tlačovej správe. 

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»Vlhová si premiéru v hľadisku NHL užila. Ako reagovala na stretnutie so Slafkovským?