Pomáha mu aj Hrbatý. Andreja Martina už Miklušičák netrénuje

Andrej Martin.
Andrej Martin. (Autor: TASR)
SITA|10. júl 2017 o 12:36

Slovenský tenista má po ukončení spolupráce viac povinností.

BRATISLAVA. Peter Miklušičák už nie je trénerom slovenského tenistu Andrej Martina. Druhý spomenutý informoval o konci spolupráce na svojom blogu na webe Tennis-Arena.cz.

"Nešlo to úplne podľa predstáv. Rozišli sme sa však v dobrom a aj takto by som sa mu chcel poďakovať za jeho energiu a úsilie, ktoré do mňa vkladal," uviedol 27-ročný Bratislavčan.

"Momentálne si všetko riadim sám a aj keď to nie je dlhodobo ideálne, tak by som chcel isté obdobie pôsobiť takto, pokým nenájdem trénera, o ktorom budem presvedčený, že to bude správna voľba," poznamenal.

"Mám síce takto viac povinností a minimum voľného času, ale chuť do roboty mi nechýba. Takisto je to oveľa väčšia zodpovednosť a pre mňa skúsenosť, ktorá ma môže posunúť ďalej v kariére."

"Po praktickej stránke nejde až o taký problém, keďže sa vždy nájde niekto, kto mi pomôže s tréningom. Nehovoriac o mojom klube TC Empire Trnava, kde sa mi vždy snažia vyjsť v ústrety. S tréningami mi takisto veľmi ochotne pomáha Domino Hrbatý, za čo som mu vďačný, lebo je pre mňa obrovskou inšpiráciou," priznal momentálne 148. muž singlového renkingu ATP.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Pomáha mu aj Hrbatý. Andreja Martina už Miklušičák netrénuje