Pešta chce zápas s Vémolom, ten mu odkazuje: Ak prejdeš cez Kimballa, tak ťa pokojne popravím v 93-ke

Dávid Lukáč|29. júl 2019 o 02:00

Dočkáme sa stretu dvoch veteránov UFC?

Ako dvaja školáci v jednej lavici sedeli vedľa seba na pozápasovej tlačovej konferencií hviezdy sobotňajšieho turnaja Oktagon 13. Netrvalo dlho, aby sa Viktor Pešta (15-5), nahodený v parádnom bielom obleku a Karlos Vémola (27-5), ktorý po hlavnom zápase večera nemal čas na prezliekanie, do seba slovne pustili.

"Je tu plno ľudí, ktorí stoja v rade, Viktor Pešta ma momentálne v tej rade nezaujíma. Ja som to sem prišiel prevziať. Po zápase v novembri chcem titul v 84-ke, ak prejdeš cez Kimballa, tak ťa pokojne popravím v 93-ke, nemám s tým problém," odkázal Vémola Peštovi.

Ten sa ale nedal a Karlosovi oponoval: "Vyhrážaš sa tu, že pôjdeš do 84-ky, nesúvisí to trochu s tým, že som podpísal s Oktagonom a som tu?"

„To s tým vôbec nesúvisí,“ odkázal Vémola. „Posledných pár rokov som zápasil v 93-ke, pretože na rozdiel od teba mám 7 zápasov ročne. A zhadzovať hore-dole do 84-ky by asi nemalo význam.

V 84-ke, tam nie sú súperi, tam hlavní súperi sú nejaká Baba Jaga a tak ďalej. Nieže by som ho chcel podceňovať, je to skvelý chlapec, ale to nie sú súperi pre mňa,“ zavtipkoval si Vémola na účet Václava Mikuláška, prezývaného Baba Jaga.

„Sľubujem, že keď Kimballa porazíš a ja budem mať titul v 84-ke, tak ti tu kariéru trocha pribrzdím a kľudne ťa porazím v 93-ke,“ predostrel plány do budúcna „Terminátor“.

„Tak ja sa budem tešiť,“ odkázal s úsmevom Pešta.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Pešta chce zápas s Vémolom, ten mu odkazuje: Ak prejdeš cez Kimballa, tak ťa pokojne popravím v 93-ke