Pavlikovský má na dosah ďalší kontrakt

SITA|8. dec 2009 o 11:03

Hokejový útočník Rastislav Pavlikovský dal minulý týždeň bodku za svojím krátkodobým pôsobením v Litvínove.

LITVÍNOV.

Po skončení uplynulej sezóny mal majster sveta z roku 2002 problémy s platničkami, počas účinkovania v Litvínove utrpel otras mozgu. Platničky si zranil počas zápasu s Fínskom na svetovom šampionáte vo Švajčiarsku a hoci mu hrozila operácia, napokon pod skalpel ísť nemusel.

Po vyliečení sa chystal na ročník v Kontinentálnej hokejovej lige, možnosť angažmánu v ruskom klube však padla a napokon sa dohodol na osemzápasovom pôsobení v Litvínove. Po dvoch dueloch sa však jeho cesty s klubom rozišli.

"Litvínov ma oslovil, že im vypadol center, či im na osem zápasov nepomôžem. Lenže po druhom stretnutí ma na tréningu trafil spoluhráč pukom do tváre. Museli ma zašívať, utrpel som aj ľahší otras mozgu. Sám som požiadal o rozviazanie kontraktu s českým klubom a liečiť som sa išiel domov. Bola to škoda, pretože mi vytvorili v Litvínove veľmi dobré podmienky,“ uviedol pre Plus 1 deň Pavlikovský, ktorý by už koncom tohto týždňa mohol podpísať novú zmluvu. Zatiaľ však nie je nič dotiahnuté.

"Sú tam nejaké možnosti, ale ako som sa nedávno presvedčil s Rusmi, pokiaľ nie je kontrakt podpísaný, nič nie je isté,“ dodal pre Plus 1 deň Pavlikovský.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Pavlikovský má na dosah ďalší kontrakt