Bryczeka videl ako víťaza už na váhe. Kincl sa na zápas o titul proti Poliakovi teší

(Zdroj: Oktagon MMA, Autor: Petersulic.sk)
SvetMMA|29. júl 2023 o 13:45

Šampión strednej váhy Patrik Kincl sa vyjadril k jednému z najočakávanejších zápasov Oktagonu 45: špeciál.

PRAHA. Dokonalú búrku predviedol na sobotnom turnaji Oktagon 45: špeciál Robert Bryczek. V očakávanom zápase s víťazom druhej série reality šou Oktagon Výzva Samuelom Krištofičom sa Poliak blysol výborným výkonom.

Hneď po víťazstve sa do klietky postavil šampión strednej divízie Oktagonu Patrik Kincl, ktorý bude najbližším súperom Bryczeka.

Kincl, ktorý sa naposledy v klietke predstavil v máji proti legendárnemu Karlosovi Vémolovi, sa v zákulisí pre portál Kaocko.cz ohodnotil svojho oponenta a načrtol termín, kedy by sme súboj s Bryczekom mohli v Oktagone vidieť.

Čo sa týka zápasu o najbližšieho vyzývateľa v strednej váhe, Kincl povedal, že sa mu už na vážení pred zápasom zdalo, že bude víťazom na turnaji Oktagon 45: špeciál práve Robert Bryczek.

Bryczek porazil Krištofiča za 55 sekúnd, čím sa stal vôbec prvým bojovníkom v MMA, ktorý kedy dokázal zdolať Slováka pred uplynutím časového limitu na knokaut.

„Bryczek bude pre mňa ďaleko väčšou motiváciou. Nezápasil som s ním, páčil sa mi už na vážení, na staredowne, skutočne bolo vidieť, ako mu na tom záleží. To ma poženie vpred.

Jemu (Bryczekovi) sedí vytvoriť tlak od prvej sekundy, to čo sa teraz stalo, to som videl už na staredowne. Bryczek bol sústredený, v tuneli, to som naopak u Krištofiča nevidel. Schytal tam čistú bradu a zabalil to trochu skôr. Bol s tým akoby zmierený.“

Rozhodně, hodně jsem to zmiňoval, že to pro mě bude daleko větší motivace. Nezápasil jsem s ním, líbil se mi už na vážení, na staredownu, opravdu byl do zápasu zakousnutý. Tohle mě teď požene dopředu.

Pri otázke na ceste k víťazstvu nad Bryczekom poukázal Kincl na to, že dôležitým faktorom bude nenechať dostať sa rodáka z Bialsko Biala k jeho nátlakovej hre.

„Vie dobre tlačiť, sedí mu to. Na mne bude, aby som si to postrážil a jeho gameplan narušil a presadil si svoju hru. Viac ísť na vzdialenosť, (dávať) presnejšie údery, nenechat ho prísť (ku mne),“ prezradil Kincl.

Druhá obhajoba českej hviezdy v strednej váhe Oktagonu by mala prísť na rad na jeseň a sám Kincl načrtol možné termíny.

„Dúfam, že to bude čo najskôr, vysnený scénar je september, október, potom december v aréne O2.“

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Bryczeka videl ako víťaza už na váhe. Kincl sa na zápas o titul proti Poliakovi teší