Hrošovský už je na zdravotných testoch v Belgicku. Plzeň dostane milióny eur

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Pavel Hapal (vpravo) a slovenský futbalový reprezentant a stredopoliar Patrik Hrošovský.
Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Pavel Hapal (vpravo) a slovenský futbalový reprezentant a stredopoliar Patrik Hrošovský. (Autor: Lukáš Grinaj TASR)
TASR|8. júl 2019 o 15:27

Slovenský reprezentant prestupuje do Genku.

PLZEŇ. Slovenský futbalový reprezentant Patrik Hrošovský je na odchode z Viktorie Plzeň do Racingu Genk. Podľa belgických médií je už v Genku, kde absolvuje zdravotnú prehliadku. Plzeň by však mal opustiť až po predkolách Ligy majstrov, informoval portál idnes.cz.

"Patrik Hrošovský s manželkou v sobotu prileteli do Bruselu, v nedeľu sa presunuli do Genku a v pondelok hráč podstúpi zdravotné testy," uviedlo periodikum Het Nieuwsblad. Dohoda medzi klubmi je už údajne takmer hotová, prestupová čiastka by mala byť na úrovni 6 miliónov eur.

Dvadsaťsedemročný stredopoliar pôsobi v Plzni už od roku 2009, do A-mužstva sa dostal o dva roky neskôr. V tíme belgického šampióna by mal nahradiť ukrajinského reprezentanta Ruslana Malinovského.

"Patrikovi sme odchod sľúbili už trikrát a vždy sme ho nakoniec zlomili, aby u nás zostal. A on to zobral a hral výborne. Ukázal skvelý charakter. Na galavečeri Ligovej asociáce vedľa mňa posadil svoju manželku a boli na mňa dvaja.

Vycítil som, že majú o zmenu veľký záujem," citoval portál idnes.cz generálneho riaditeľa Viktorie Adolfa Šádeka.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Hrošovský už je na zdravotných testoch v Belgicku. Plzeň dostane milióny eur