Paloschi ešte potrebuje dozrieť, tvrdí Ancelotti

SITA|13. feb 2008 o 14:54

RÍM 13. februára (SITA, AFP) - Nový tínedžerský objav talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Alberto Paloschi by si v stredu mohol na svoje konto pripísať prvý štart v základnej zostave "rossoneri", ...

RÍM 13. februára (SITA, AFP) - Nový tínedžerský objav talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Alberto Paloschi by si v stredu mohol na svoje konto pripísať prvý štart v základnej zostave "rossoneri", aj keď kouč AC Carlo Ancelotti vyhlásil, že 18-ročný útočník ešte potrebuje dozrieť. Paloschi zažil v nedeľu fantastický debut v "červeno-čiernom" drese na San Sire, keď v 63. min zápasu proti Siene (1:0) len 18 sekúnd po svojom príchode na trávnik premenil svoj prvý dotyk s loptou na premiérový gól, ktorý bol napokon aj víťazný.

"Ak sa Filippo Inzaghi nedá do stredy do poriadku, tak od začiatku bude hrať Paloschi po boku Alberta Gilardina. Inak zostane len na lavičke náhradníkov. Alberto je veľmi mladý, rovnako ako Pato, avšak na rozdiel od neho ešte potrebuje dozrieť a zlepšiť sa. Brazílčan je už fyzicky dostatočne vyspelý," nechal sa počuť Carlo Ancelotti, ktorého zverenci sa môžu po prípadnom stredajšom víťazstve nad Livornom dostať po dlhšom čase opäť medzi najlepšie kvarteto Serie A.


Nachádzate sa tu:
Domov