Owen pripravený naskočiť do rozbiehajúceho sa vlaku

SITA|14. aug 2007 o 11:08

LONDÝN 14. augusta (SITA, AFP) - Anglický futbalový útočník Michael Owen síce musel pre zranenie vynechať úvod nového ročníka Premier League, ale v druhom zápase sezóny už v zostave Newcastlu United nechce ...

LONDÝN 14. augusta (SITA, AFP) - Anglický futbalový útočník Michael Owen síce musel pre zranenie vynechať úvod nového ročníka Premier League, ale v druhom zápase sezóny už v zostave Newcastlu United nechce chýbať. V pondelok si otestoval svoj zdravotný stav v priateľskom dueli s Newcastle Blue Star, po ktorom pre internetovú stránku United referoval: "Cítim sa dobre, bolo to napokon v porovnaní s minulosťou iba drobné zranenie, taká drobnosť. Vyradila ma síce na pár týždňov, ale štyri - päť dní už trénujem a som presvedčený, že to bude v poriadku. Vynechanie niekoľkých predsezónnych zápasov mi na pohode nepridalo, ale našťastie som mohol absolvovať všetky bežecké tréningy," povedal 27-ročný zakončovateľ, s ktorým môže tréner Sam Allardyce počítať už v sobotnom domácom zápase s Aston Villou. Allardyce má za sebou úspešnú premiéru na lavičke "Magpies", v sobotu zdolal v 1. kole Premier League svoj bývalý tím Bolton Wanderers pre jeho vlastnými divákmi 3:1.

Owenov zdravotný stav je dobrou správou aj pre kormidelníka anglickej reprezentácie Steva McClarena, ktorý zo svojich plánov na blížiace sa vyvrcholenie kvalifikácie ME 2008 musel škrtnúť meno Wayne Rooney.


Nachádzate sa tu:
Domov