Opiela kapitánom Mladej Boleslavi pre peniaze

SITA|17. jan 2008 o 11:21

MLADÁ BOLESLAV 17. januára (SITA) - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Lukáš Opiela sa v stredu premiérovo predstavil mladoboleslavským divákom po svojom príchode z konkurenčného tímu Tescoma ...

MLADÁ BOLESLAV 17. januára (SITA) - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Lukáš Opiela sa v stredu premiérovo predstavil mladoboleslavským divákom po svojom príchode z konkurenčného tímu Tescoma Zlín. Čerstvo 22-ročný stredopoliar (nar. 13. januára 1986) mal v stretnutí s druholigovým Bohemiansom Praha (1:1) dokonca na rukáve kapitánsku pásku, pričom to bol len jeho druhý zápas v novom pôsobisku. "Zmysel tohto všetkého bol jasný. Navýšiť môj finančný príspevok do spoločnej kasy. Minule mal pásku ďalší nováčik Ivan Hodúr. Nárok majú asi iba Slováci," povedal s úsmevom pre český denník MF Dnes hráč s netypickými futbalovými parametrami (169 cm/62 kg)

Mladej Boleslavi sa po príchode slovenskej dvojice Hodúr - Opiela v príprave zatiaľ nedarí, okrem remízy s Bohemiansom prehrala s ďalším druholigovým tímom Hradcom Králové. "Sme unavení z prípravy a máme problémy so strieľaním gólov. Hráme lepšie ako súper, ale nič z toho. Teraz odletíme na Cyprus a tam bude tréner klásť dôraz práve na zlepšenie koncovky," vysvetlil L. Opiela, ktorý si počas herného sústredenia na "Afroditinom ostrove" odskočí do neďalekého Turecka na prípravné stretnutie slovenskej dvadsaťjednotky.


Nachádzate sa tu:
Domov