Začala sa úplne nová súťaž, Slovan deklasoval tím z druhej ligy

Hokejisti HC Slovan Bratislava.
Hokejisti HC Slovan Bratislava. (Autor: TASR)
Športové prenosy SME, TASR|7. sep 2020 o 18:00

Slovanisti nastrieľali osem gólov.

Tipsport Kaufland Cup 2020

Skalica - Slovan Bratislava 0:8 (0:4, 0:2, 0:2)

Góly: 6. Kytnár, 9. Studenič, 14. Maier, 19. Sersen, 26. Buček, 31. Meszároš, 44. B. Mráz, 50. O"Donnell

SKALICA. Hokejisti Slovana Bratislava zvíťazili v úvodnom zápase premiérového ročníka Tipsport Kaufland Cupu na ľade Skalice vysoko 8:0.

Účastník najvyššej slovenskej súťaže rozhodol o svojom triumfe už v prvej tretine, ktorú vyhral 4:0. V druhom stretnutí B-skupiny Nové Zámky privítajú v utorok Nitru (18.30 h).

Pondelkový súboj bol prvý súťažný zápas za účasti tipsportligistu po 183-dňovej prestávke zavinenej pandémiou koronavírusu.

Pohárová súťaž, v ktorej štartujú slovenskí účastníci najvyššej súťaže a päť klubov Slovenskej hokejovej ligy, je spestrenie prípravného obdobia.

Šestnásť účastníkov rozdelili do štyroch základných štvorčlenných skupín, v každej je minimálne jeden tím z SHL.

Mužstvá odohrajú v základných skupinách po tri stretnutia, vždy na ľade rebríčkovo horšie postaveného tímu v predchádzajúcej nedokončenej sezóne.

Ešte pred októbrovým začiatkom oboch líg sa odohrajú stretnutia základných skupín i štvrťfinále, v ktorom sa hrá pohárovým systémom doma - vonku (22. a 24. septembra).

Rovnakým spôsobom sa odohrá v asociačných termínoch aj semifinále. Do play off postúpia z každej základnej skupiny po dva najlepšie tímy.

ONLINE PRENOS: Skalica - Slovan Bratislava (hokej, NAŽIVO, LIVE, stream, video, dnes, pondelok, superpohár, Tipsport Kaufland Cup)

Kaufland Super Cup  2020/2021
07.09.2020 o 18:00
Skalica
0:8
(0:4, 0:2, 0:2)
50' minúta
Ukončený
Slovan
Prehľad
Góly a asistencie: 6. Kytnár, 9. Studenič, 14. Maier, 19. Sersen, 26. Buček, 31. Meszároš, 44. B. Mráz, 50. O´Donnell. Rozhodca: Stano, Müllner – Gegáň, J. Šefčík..
Prenos
Skalica vôbec nestačila na vyspelého súpera a podľahla mu vysoko 0:8.
Koniec zápasu.
49:16
goalSlovan Bratislava dal gól!
Gól strelil BRENDAN O´DONNELL.
43:27
goalSlovan Bratislava dal gól!
Gól strelil BRUNO MRÁZ.
40:01
Začala sa tretia tretina.
40:00
Druhá tretina sa skončila.
30:54
goalSlovan Bratislava dal gól!
Gól strelil ANDREJ MESZÁROŠ.
25:44
goalSlovan Bratislava dal gól!
Gól strelil SAMUEL BUČEK.
20:01
Začala sa druhá tretina.
20:00
Prvá tretina sa skončila.
18:12
goalSlovan Bratislava dal gól!
Gól strelil MICHAL SERSEN.
13:39
goalSlovan Bratislava dal gól!
Gól strelil PATRIK MAIER.
08:17
goalSlovan Bratislava dal gól!
Gól strelil MARIÁN STUDENIČ.
05:55
goalSlovan Bratislava dal gól!
Gól strelil MILAN KYTNÁR.
Úvodné zostavy:

HK iClinic Skalica: Ovečka – Hohl, Horváth, O. Janík, Muráň, P. Kotzman, Hílek, M. Mikula, Pobuda – Klučiar, Včelka, Hujsa – Štumpf, A. Baran, Okoličány – Šátek, P. Ivičič, A. Kotzman – Kuba, B. Kotvan, Pavelka.

HC Slovan Bratislava: Beke – Sersen, J. Valach, Štajnoch, Meszároš, Ališauskas, Maier, Beňo – Ranford, Harris, O´Donnell – Buček, Bortňák, B. Rapáč – B. Mráz, Kytnár, Studenič – Kundrík, S. Petráš, D. Jendek.

Rozhodca: Stano, Müllner – Gegáň, J. Šefčík..
Vážení hokejoví fanúšikovia! Vítam vás pri sledovaní zápasu Kaufland Super Cup medzi Skalicou a Slovanom Bratislava.

KAUFLAND SUPER CUP je absolútnou novinkou na slovenských klziskách. Tento predsezónny turnaj mal za úlohu zmierniť finančné straty klubov z neuskutočneného play-off. Žiaľ, konzílium odborníkov opäť zaviedlo sprísnené opatrenia, ktoré spočívajú v návštevnosti do 500 ľudí v interiéroch. Na turnaji budú štartovať kluby z Tipsport ligy a SHL. Mužstvá sú rozdelené do štyroch skupín podľa geografickej polohy. Základná skupina vyvrcholí 15.9. Štvrťfinále je na programe 22. – 24.9. Semifinále sa uskutoční v priebehu novembrovej a decembrovej prestávky a finále je pripravené na január 2021.

SKALICA získala nového generálneho partnera a podstatnú časť tímu udržala. Z klubu musel odísť americký brankár Trutt, ktorý sa neosvedčil v Nových Zámkoch a nebude môcť už pôsobiť na Záhorí, pretože podľa nového pravidla nesmú byť brankári cudzincami. Trénerskej taktovky sa ujal český tréner Jaroslav Crlík, ktorý vystriedal Michala Ružičku. Po ôsmich rokoch sa Skaličania stretnú s niekdajším rivalom z Bratislavy.

SLOVAN BRATISLAVA má v nohách kvalitné previerky, ktoré absolvoval uplynulý týždeň v rámci 73. ročníka Tatranského pohára a obsadil záverečnú druhú priečku. O prvenstvo ho pripravilo nečakané zakopnutie s Michalovcami, keď vedenie 3:0 neudržal a prehral 3:5. Kvalita je na bratislavskej strane, no prvoligový súper určite kožu lacno nepredá. K dokonalosti bude chýbať vypredaný štadión, ale zasiahla vyššia moc...
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Začala sa úplne nová súťaž, Slovan deklasoval tím z druhej ligy