O´Neal zosmiešňoval Bryanta, príde o odznak šerifa

SITA|25. jún 2008 o 11:39

PHOENIX 25. júna (SITA, AP) - Hviezda zámorskej basketbalovej NBA Shaquille O'Neal pravdepodobne príde o svoj čestný odznak šerifa okrsku Maricopa County, keďže v rapovom videoklipe zosmiešňovala bývalého ...

PHOENIX 25. júna (SITA, AP) - Hviezda zámorskej basketbalovej NBA Shaquille O'Neal pravdepodobne príde o svoj čestný odznak šerifa okrsku Maricopa County, keďže v rapovom videoklipe zosmiešňovala bývalého spoluhráča Kobeho Bryanta.

Skutočný šerif Maricopa County Joe Arpaio, ktorý sám seba označuje za najtvrdšieho šerifa v Amerike, sa nechal počuť, že O'Neilove vyjadrovanie mu nedáva inú možnosť. "Chcem oba odznaky späť. Ak niekto z mojich podriadených urobí niečo podobné, má padáka. Nemienim tolerovať podobné správanie," povedal Arpaio, ktorý populárneho 'Shaqa' prijal do svojho zboru v roku 2006. Basketbalista v klipe prezentovanom na internete rapoval: "Kobe nie je schopný robiť bezo mňa." Na svoju obhajobu O'Neil povedal: "Všetko to bolo pripravované zo srandy. Netreba za tým hľadať nič seriózne."

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Basketbal»O´Neal zosmiešňoval Bryanta, príde o odznak šerifa