Oktagon UNDG: V neskutočnom zápase víťazí Sebastián Fapšo!

Vladimír Bilohuščin|27. feb 2021 o 01:00

Útok na zápas večera sa jednoznačne potvrdil, a dokonca prekonal očakávania.

Súboj Sebastiána Fapša s Matejom Kozubovským bol bezpochyby jedným z vrcholov podujatia Oktagon Undergound. Veď obaja bojovníci si nič nedarovali už na vážení a tak sa očakával útok na zápas večera.

Na jednej strane mladý, hladný a silovo veľmi dobre disponovaný Fapšo, na strane druhej česká jednotka Kozubovský s veľkou výškovou prevahou a bohatými skúsenosťami z ťažkých zápasov.

1. kolo

Prvé kolo ukázalo, že očakávania boli oprávnené, keď sme videli až dve počítania Kozubovského. Prvé prišlo po vzájomnom údere, ktorý ale Fapšo trafil lepšie, druhý knokdown potom Fapšo zaknihoval po krásnom ľavom háku

2.kolo

Do druhého kola nastúpil Kozubovský takmer so zavretým okom, ktorý spôsobil druhý knockdown. Fapšo to ale nevyužil a začal si až priveľmi veriť. To sa mu stalo osudným na konci kola, keď po sérii úhybov Kozubovský nakoniec súpera trafil a poslal ho do počítania. 

3. kolo

Neskutočné tretie kolo! Inak sa nedá nazvať posledné dejstvo, do ktorého lepšie vstúpil Kuzubovský. Ten pritlačil Fapša a v jednom momente sa zdalo, že ho pošle do počítania. Z nenazdajky ale Fapšo vystrelil ľavú ruku a naopak bol to on, kto poslal súpera do počítania. Koniec zápasu priniesol ďalšie výborné výmeny. Neuveriteľný súboj.

Sebastián Fapšo vyhráva 3-0 na body

Fapšo: Taktika bola úplne iná, lebo Matej bol dobrý na nohách, tak som to stavil na bitku. Videl som, že má Matej zvreté oko, čo som sa snažil využiť, ale veľmi nevyšlo to. Sústredil som sa, nech mi nedá koleno, niekoľko mi ich tam prešlo, ale nejako som to uhral.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon UNDG: V neskutočnom zápase víťazí Sebastián Fapšo!