Oktagon MMA vyvracia tvrdenia Karlosa Vémolu, že s ním komunikovalo

Vladimír Bilohuščin|13. júl 2018 o 02:00

Ondrej Novotný si myslí, že je to iba hra blázna z XFN.

Tak sa nám to priostruje. Po tom, čo sa zasa začalo špekulovať o súboji Vémola vs Krištofič, sa opäť pohli ľady. Pred dvoma dňami totiž vyšla na sociálnych sieťach správa od Karlosa Vémolu, že ho kontaktovala organizácia Oktagon MMA s ponukou zápasu, ktorú rázne odmietol s tvrdením, že ak sa má súboj uskutočniť, tak jedine pod hlavičkou XFN.

Rovnako ako informácia, ktorá poukazovala na fakt, že televízia JOJ mala zakázať duel Krištofič vs Petrášek, aj informácia o telefonáte je podľa Oktagon MMA podvrh a antikampaň XFN, ku ktorej vydal príslušné vyjadrenie spolumajiteľ organizácie Ondrej Novotný.

“Je to ubohé, nechutné a zároveň smutné, když si kdokoliv zahráva s pověsti Karlose Vémoly. Nikdo z Oktagonu mu nevolal a ten zápas neřešil. XFN se snaží řídit svou antikampaň tak, že do toho zatahuje zápasníky a špiní jejich jméno. Karlos i jeho managment z toho musí být určite špatní, protože znají pravdu.

Je určite jednoduché ukázat screen telefónu, kde jde videt mé, či Palovo volání. Ale takové neexistuje. Podobný zápas se muže odehrát jen u nás, stejne jako s Attilou. Všem bojovníkum, kterí za sebe nechávají mluvit nenávistného blázna a jeho mediálni psy přejeme hodne štestí.”

Tým ´nenávistným bláznom´ myslel Novotný zrejme Petra Kareša, promotéra XFN, ktorý má za celou kauzou stáť. Na akej strane je pravda sa tak dozvieme až po prípadnom zverejnení telefonátov oboch zúčastnených strán.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon MMA vyvracia tvrdenia Karlosa Vémolu, že s ním komunikovalo