OKTAGON MMA oznámil dva zaujímavé duely. V akcii Bolo aj Kozma.

Vladimír Bilohuščin|25. jún 2018 o 02:00

Na Štvanici bude veselo.

Pražská Štvanice bude zasa praskať vo švíkoch, keď sa na ostrov v srdci hlavného mesta po roku vráti organizácia OKTAGON. Na programe večera budú dva titulové súboje o držiteľa opasku strednej a ťažkej váhy. Nebudú to ale iba hlavné duely, na ktoré sa oplati pozrieť.

Organizácia v týchto dňoch oznámila dva ďalšie zaujímavé strety. Slovenský fanúšik určite spozornie pri mene Tomáš Bolo. Zástupca Wolf Pride Žilina sa vracia do klietky po výhre na podujatí WKN a je v dobrej forme. Nebude to ale mať jednoduché, v ďalšom vystúpení ho totiž čaká reprezentačný boxer David Hošek, ktorý si odbil svoju MMA premiéru na turnaji XFN 10, kde vyhral knokautom. Môžeme tak očakávať klasický súboj postojára so zemiarom.

Veľmi kvalitný duel nám nepochybne pripraví aj Dávid Kozma. Ten má na konte z posledných 10 zápasov 9 výhier, pričom ostatné dva duely ukončil knokautmi. Tentokrát favorita pyramídy welterových váh preverí nedezpečný Poliak Michal Wiencek, ktorý má na konte skalpy Paradeisera, Beránka, či Borárosovho premožiteľa Gonzáleza. Keď ešte spomenieme, že sa Poliak objavil aj v prestížnej lige ACB, o zábavu bude určite postarané.  

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»OKTAGON MMA oznámil dva zaujímavé duely. V akcii Bolo aj Kozma.