Oktagon Magazín prinesie špeciálne vydanie

Vladimír Bilohuščin|22. máj 2017 o 02:00

Dnes sa Oktagon Magazín prenesie do známych priestorov klubu Oktagon Fighting Academy.

Improvizované štúdio priamo v gyme OFA. Najlepší bojovníci česko-slovenskej scény, predstavenie účastníkov podujatia OKTAGON 3 v Prahe a moderator Ondřej Novotný. To všetko čaká na diváka v prvej časti špeciálneho vydania Oktagon Magazínu.

Magazínu sa predstaví Robert ´Bob´ Voves, ktorý bude v organizácii OKTAGON debutovať a určite sa od neho bude veľa očakávať. Voves, okrem kariéry zápasníka, úspešne pôsobi aj v inom športe, kde sa lámu kosti, konkrétne je kapitánom českého rugbiového tímu.

Na ´pľaci´ nebude chýbať ani Tomáš Deák, ktorého čaká životný zápas o opasok bantamového šampióna organizácie Fight Night. Okrem iného Tomáš prezradí aj hmotnosť najväčšieho chlapa, ktorého kedy zdolal, na ulici!

Po operáciách lakťov sa do klietky vracia hviezdny Miroslav Štrbák, ktorý prezradí všetky svoje plány do budúcnosti a nezabudne sa vrátiť ani k Japonsku a jeho duelu s legendárnym Akihirom Gonom.

Proti nemu sa posadí finalista úvodného turnaja Jakub Běle, ktorý sa vracia po zlomenine sánky a na podujatí OKTAGON 3 bude čeliť skutočnej hrozbe zo Žiliny. Iba prezradíme, že Kuba prešiel do kategórie -84 kg a súper ho určite preverí.

Nebude chýbať ani technika týždňa s Iljom Škondričom a o zábavnú zložku sa postará Palo Neruda.

Magazín Oktagon špeciál môžete sledovať už dnes od 22:45 na JOJ PLUS.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon Magazín prinesie špeciálne vydanie