Má na ruke tetovanie Hitlera. Oktagon mu neumožní zápasiť

Český thajboxer Roušal nakoniec nebude zápasiť na turnaji Oktagon 30.
Český thajboxer Roušal nakoniec nebude zápasiť na turnaji Oktagon 30. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|29. dec 2021 o 20:49

Oktagon mu nedovolí zápasiť.

BRNO. Český thajboxer Radek Roušal nakoniec nebude zápasiť na podujatí Oktagon 30.

Organizácia ho stiahla z podujatia pre tetovanie na ruke, kde má vyobrazeného nacistického vodcu Adolfa Hitlera. Na prípad v utorok upozornil český novinár Robert Rampa, ktorý potvrdil zrušenie Roušalovho zápasu.

„V Oktagone nemá byť nikto s takým tetovaním ani odfotený, nie to ešte, aby u nás štartoval,“ uviedli promotéri na sociálnej sieti.

O tetovaní nevedeli

Koncoročný galavečer, ktorý sa uskutoční vo štvrtok večer v Brne, má dlhodobo veľké problémy so zraneniami a zrušenými zápasmi kvôli koronavírusu.

Promotéri Oktagonu sa tak na poslednú chvíľu rozhodli osloviť bojovníkov z thajského boxu, ktorí doplnili klasické MMA zápasy. Medzi novými duelmi bol aj stret Čecha Radek Roušala a Slováka Nikolasa Kriváka.

Tento súboj bol deň pred jeho konaním zrušený. Organizácia tak reagovala na informácie o Roušalovom tetovaní.

Zápasník mal uviesť, že išlo o mladícku hlúposť. Tento argument však organizátorom nestačil.

„Radka Roušala sťahujeme z turnaja. O tom, aké má tetovanie, sme nevedeli. Po zistení, čo si nechal, podľa jeho slov urobiť v mladosti z hlúposti, sme sa rozhodli, že to pre nás v tejto chvíli nie je dosť a na turnaji nenastúpi.

V Oktagone s takým tetovaním nemá byť nikto ani odfotený, nie to ešte, aby u nás štartoval,“ oznámila organizácia Oktagon MMA.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Má na ruke tetovanie Hitlera. Oktagon mu neumožní zápasiť