Odmieta štvrtý súboj s McGregorom. Iba ak by išlo o peniaze, odkazuje Poirier

Dustin Poirier.
Dustin Poirier. (Zdroj: UFC/Youtube)
SvetMMA|15. feb 2022 o 11:38

Presvedčia ho iba peniaze.

LAS VEGAS. Uplynulé mesiace priniesli vyvrcholenie rivality medzi dvoma elitnými bojovníkmi ľahkej váhy UFC.

A to hneď dvakrát. Január a júl 2020 sa zapísali zlatými písmenami do histórie ako veľké víťazstvá Dustina Poiriera nad bývalým šampiónom perovej a ľahkej váhy UFC Conorom McGregorom.

Hoci prehra McGregora v lete na podujatí UFC 264 prišla po zlomenine nohy, štvrtý vzájomný zápas sa podľa slov Poiriera pre túto chvíľu nechystá.

Štvrtý zápas s McGregorom? Iba kvôli peniazom

Rodák z Laffayette však jedným dychom pridáva, že by ho presvedčila len tučná suma na výplatnej páske.

„S Conorom máme za sebou toho dosť. Bojoval som s ním v šesťdesiatšestke (perová váha), nevyšlo to, zápasíl som s ním o sedem rokov neskôr, porazil som ho. Vážne s ním už nechcem mať zápas.

Jediný dôvod, prečo by som to urobil by boli peniaze. Porazil som ho dvakrát po sebe. Môžem ešte vylepšiť moje výkony? Môžem ho knokautovať rýchlejšie? Môžem ho zdolať 10-7 (na body)? Čo mám urobiť? Už som toho spravil dosť.

Ak by som do toho mal ísť znova, bolo by to iba kvôli peniazom, jasné? To je iná vec,“ hovorí niekdajší dočasný šampión americkej organizácie vo váhe do 70 kilogramov.

Poirier ďalej nezabudol pripomenúť, že by sa najbližšie rád v zápase predstavil vo veltrovej divízii.

Ako ideálneho súpera potvrdil Natea Diaza, bojovníka, s ktorým si v posledných týždňoch neváha vymienať odkazy cez sociálne siete.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Odmieta štvrtý súboj s McGregorom. Iba ak by išlo o peniaze, odkazuje Poirier