Novým súperom Khabiba je nakoniec Al Iaquinta

Adrián Mečiar|6. apr 2018 o 02:00

UFC 223 má oficiálne nový hlavný zápas.

Po tom, čo sa new yorská atletická komisia (NYSAC) rozhodla zastaviť zhadzovanie váhy Maxa Hollowaya (19-3) a zakázala mu zápasiť na UFC 223, to vyzeralo tak, že Maxa nahradí bývalý šampión ľahkej váhy Anthony Pettis (20-7).

Ten na prvý pokus prevážil iba o dve desatiny a následne dostal dve hodiny na to, aby sa dostal na šampiónsky limit. Pettis však v zhadzovaní nepokračoval, pretože sa s UFC nedohodol na finančných podmienkach.

Na duel s Khabibom sa prihlásil Paul Felder (15-3), ktorý mal zápasiť v úvodnom dueli hlavnej karty proti Al Iaquintovi. NYSAC ale túto možnosť zatrhla kvôli tomu, že ´Felder nie je v prvej 15 rankingu ľahkej váhy´.

UFC sa ale nakoniec dohodlo s jeho súperom, Alom Iaquintom (13-3-1), ktorý sa teda v novom hlavnom zápase UFC 223 stretne s Khabibom Nurmagomedovom (25-0). Opasok však môže získať iba Khabib, keďže Iaquinta pred niekoľkými hodinami navážil 155,2 libry.

Nurmagomedov a Iaquinta by sa po ceremoniálnom vážení mali objaviť aj na tlačovej konferencii s predstaviteľmi najdôležitejších zápasov najbližších mesiacov, ktorá sa začne polhodinu po polnoci.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Novým súperom Khabiba je nakoniec Al Iaquinta