Novým športovým riaditeľom Dubnice je Andrej Porázik

SITA|8. júl 2011 o 11:45

Bývalý slovenský futbalový reprezentant Andrej Porázik prijal ponuku stať sa funkcionárom "schudobnenej" Dubnice.

DUBNICA. Finančná situácia futbalového klubu MFK Dubnica, ktorý nedokázal v sezóne 2010/2011 obhájiť svoju príslušnosť k Corgoň lige, je bezútešná.

Rozpočet klubu klesne so zostupom do nižšej súťaže minimálne o 60 percent, povedal pre denník Šport riaditeľ klubu Ivan Nemečkay.

"Niektorí akcionári odskočili a hľadáme nových. To si žiada dlhší čas. Momentálne nemáme žiadne reálne zdroje, všetko je vo hviezdach, takže každé euro budeme musieť viackrát obrátiť a tvrdo zháňať. Nečaká nás ľahké obdobie. Z úsporných dôvodov, aj keď veľmi neradi, sme zrušili B-mužstvo. Museli sme pristúpiť ku škrtom na všetkých úrovniach, od hráčov po zamestnancov. Okrem trénerov máme iba troch zamestnancov," uviedol Ivan Nemečkay, ktorý zároveň predstavil aj nového funkcionára: "Športovým riaditeľom je Andrej Porázik. Nebude hrajúcim riaditeľom, naplno sa bude venovať funkcionárskej práci."

V najbližších dňoch by sa mala vyriešiť aj otázka budúcnosti brankára Pavla Kováča. "S najväčšou pravdepodobnosťou pôjde na polročné hosťovanie do Dunajskej Stredy," uzavrel dlhoročný funkcionár.

Nachádzate sa tu:
Domov