Keď už raz Djokoviča pustili, mali ho nechať hrať, vraví Gombos

Norbert Gombos.
Norbert Gombos. (Autor: TASR)
Stanislav Benčat|15. jan 2022 o 18:46

Situácia okolo Djokoviča je už spolitizovaná, vraví Norbert Gombos.

BRATISLAVA. Norbert Gombos má za sebou poriadne nabitý tenisový týždeň. V trojkolovej kvalifikácii na Australian Open strávil na kurte takmer 9 hodín, vždy uspel 2:1 na sety.

Odmenou mu je účasť v hlavnej súťaži prvého grandslamu, kde sa stretne s ďalším kvalifikantom, dvadsaťročným Kazachom Timofejom Skatovom.

Tridsaťjedenročný tenista s napätím sledoval kauzu okolo Novaka Djokoviča. Ak by svetovú jednotku totiž vyradili z hry už skôr, Gombos bol pripravený ako prvý náhradník a nemusel už hrať kvalifikáciu.

„Mám za sebou tri náročné zápasy, tak som si doprial deň voľna, nech načerpám dostatok síl. Na to, že hrám grandslam, je žreb 1. kola prijateľný. Určite ma čaká lepší súper, ako Dimitrov či Sinner. Cítim šancu, že by som mohol uspieť,“ povedal Gombos v Instagramovej talkšou Stana Benčata Z Voleja.

Na linke Bratislava – Melbourne nechýbala ani téma okolo Novaka Djokoviča.

Ako to vníma Gombos?

„Je okolo toho už veľký cirkus. Vopred boli dané pravidlá, kedy môže alebo nemôže vstúpiť do krajiny. Viacero hráčov sa vrátilo domov, nezaočkovaní neprišli vôbec. On tu je, chce hrať. Voči iným by to mohlo byť nefér. Na druhej strane, už keď ho austrálska vláda pustila, mali ho nechať hrať. Je to už celé príliš politické,“ povedal Gombos.

Celú reláciu Z Voleja si pozrite na našom Instagrame.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Keď už raz Djokoviča pustili, mali ho nechať hrať, vraví Gombos