Norimberg chce Strellera, nie však namiesto Mintála

SITA|5. jún 2007 o 17:22

NORIMBERG 5. júna (SITA) - Nemecký prvoligový futbalový klub so silnou slovenskou enklávou (Marek Mintál, Róbert Vittek a Vratislav Greško) 1. FC Norimberg potvrdil svoj záujem o útočníka majstrovského ...

NORIMBERG 5. júna (SITA) - Nemecký prvoligový futbalový klub so silnou slovenskou enklávou (Marek Mintál, Róbert Vittek a Vratislav Greško) 1. FC Norimberg potvrdil svoj záujem o útočníka majstrovského VfB Stuttgart Marca Strellera. Ako uviedol športový riaditeľ úradujúceho víťaza Nemeckého pohára Martin Bader, mužstvo z easy-Credit štadióna sa už skontaktovalo aj s manažérom 13-násobného švajčiarskeho reprezentanta Horstom Heldtom. "Streller je pre nás jednou z alternatív, nad ktorými rozmýšľame. Od finálnej dohody sme však ešte veľmi ďaleko," uviedol Bader.

V súvislosti s možným príchodom Strellera sa v denníku Nürnberger Nachrichten objavila špekulácia, že za švajčiarskeho zakončovateľa by mohol do Stuttgartu putovať v súčasnosti zranený slovenský reprezentant Marek Mintál. "Tieto špekulácie sa nezakladajú na pravde. Stuttgart nemá šancu získať Mintála, ktorý má navyše s nami zmluvu do roku 2010. V tejto súvislosti sa určite neuskutočnili žiadne rokovania," vysvetlil Bader.

Zástupca Norimbergu ďalej uviedol, že okrem Strellera má klub záujem aj o ďalšieho útočníka Nikosa Liberopoulosa z AEK Atény.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Norimberg chce Strellera, nie však namiesto Mintála