Nikdy nechcem mať ľahký zápas, hovorí Gábor Borároš

Vladimír Bilohuščin|16. feb 2020 o 01:00

Gábor je späť na víťaznej vlne!

Keď Gábor Borároš ohlásil, že plánuje v krátkom časovom slede absolvovať dva duely, veľa fanúšikov to nebralo ako najšťastnejšie riešenie. Hlavne, keď v druhom zápase v Ostrave má čeliť Niclasovi Stolzemu.

„Stále cítim tlak, že musím vyhrať, ale nikdy som nerozmýšľal nad zápasom, ktorý príde potom. Teraz som mal zápas a po ňom príde ďalší,“ odpovedal Gábor, či necíti, že po naplánovaní dvoch zápasov je potrebné prvý vyhrať.

Prvý duel ale nebol jednoduchý, veď Reis dokázal držať krok až do tretieho kola, aj keď Gábor určite prvé kolá vyhral a tlačil súpera. „Nebol to ľahký zápas a nechcem, aby som mal ľahký zápas.“ Otázkou tak ostalo, ako sa Borásoš zotaví z boľačiek po zápase a kedy zaháji prípravu na Stolzeho. „Momentálne to necítim tak, že zajtra pôjdem behať,“ pokračuje, ale obávať sa ťažšieho zranenia nemusíme.

Gábor tak zdolal prvú prekážku a tak jeho súboj na podujatí Oktagon 16 môže mať aj príchuť vyzývateľa pre víťaza titulového zápasu Kozma vs Kertesz. A Gábor verí v schopnosti maďarského reprezentanta. „V prvom zápase Kozma vyhral, ale nemal vôbec ľahkú prácu. Podľa mňa teraz vyhrá Kertesz. Už vie, kde mal v zápase slabiny. Podľa mňa teraz vyhrá on a keď bude treba a bude mať opasok, budem s ním zápasiť, budem na to pripravený.“

Ak všetko vyjde podľa Borárošových plánov, ďalším titulovým duelom môže byť zaujímavý duel dvoch maďarsky hovoriacich bojovníkov. A prípadný trash talk po maďarsky sme tu teda ešte nemali!

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Nikdy nechcem mať ľahký zápas, hovorí Gábor Borároš