NHL: Toronto zvažuje výmenu Matsa Sundina

Mats Sundin
Mats Sundin (Autor: SITA, AP)
SITA|23. feb 2008 o 17:55

TORONTO 23. februára (SITA) - Dočasný generálny manažér klubu hokejovej NHL Toronto Maple Leafs Cliff Fletcher údajne vo štvrtok požiadal kapitána mužstva Matsa Sundina, aby mu dal zoznam klubov, do ktorých ...

TORONTO 23. februára (SITA) - Dočasný generálny manažér klubu hokejovej NHL Toronto Maple Leafs Cliff Fletcher údajne vo štvrtok požiadal kapitána mužstva Matsa Sundina, aby mu dal zoznam klubov, do ktorých by chcel prípadne odísť. Je to jeden z krokov, ktorý nasvedčuje tomu, že Sundinova misia v Toronte sa pomaly končí. Švéd má v zmluve s Maple Leafs klauzulu o tom, že ho nemôžu bez jeho súhlasu vymeniť do žiadneho iného klubu. V rámci NHL sa dá prestupovať do utorka 26. februára do 21.00 SEČ.

"Mats potrebuje trochu času na to, aby si premyslel svoju budúcnosť. Je to veľmi ťažký čas. Jeho srdce bude vždy búchať pre Maple Leafs a Toronto sa mu nechce veľmi opustiť," povedal Sundinov agent J.P. Barry. Ak napokon 37-ročný útočník bude súhlasiť s trejdom, spustí to lavínu ďalších transakcií. O jeho služby majú záujem v Detroite, San Jose, Anaheime a Vancouveri, vo Východnej konferencii sú v hre najmä Montreal a Ottawa.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»NHL: Toronto zvažuje výmenu Matsa Sundina