Newcastle ponúkal za Mareka Čecha 3 mil. libier

Marek Čech v drese slovenskej reprezentácie
Marek Čech v drese slovenskej reprezentácie (Autor: SITA, AP)
SITA|14. jan 2008 o 20:00

NEWCASTLE 14. januára (SITA) - O futbalového obrancu Mareka Čecha, ktorý momentálne oblieka dres portugalského klubu FC Porto, je záujem na Britských ostrovoch. O služby čoskoro 25-ročného rodáka z východoslovenského ...

NEWCASTLE 14. januára (SITA) - O futbalového obrancu Mareka Čecha, ktorý momentálne oblieka dres portugalského klubu FC Porto, je záujem na Britských ostrovoch. O služby čoskoro 25-ročného rodáka z východoslovenského Trebišova sa intenzívne v minulých dňoch zaujímal Newcastle United.

Po prepustení trénera Sama Allardyca však záujem "Magpies" opadol a čaká sa na príchod nového kouča. Podľa denníka Daily Mail ponúkal Newcastle United za Čecha 3 milióny libier. Medzi záujemcami o služby slovenského reprezentanta by mal byť podľa rovnakého zdroja aj ďalší z tímov Premier League Wigan Athletic.

Marek Čech prišiel do Porta v lete 2005 zo Sparty Praha za 1,5 milióna eur. S portugalským tímom podpísal štvorročnú zmluvu, Porto sa však nebráni ani jeho odchodu v prípade dobrej ponuky. Okrem Sparty a Porta hrával aj za rodný Trebišov, či Inter Bratislava. V prvom tíme "drakov" nastúpil v 62 zápasoch, v ktorých dal 5 gólov. Čech je majstrom Slovenska, Česka i Portugalska.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Newcastle ponúkal za Mareka Čecha 3 mil. libier