Nevedeli si prísť na meno, teraz Vémola chváli Piráta: „Musím mu dať veľký rešpekt“

Dávid Lukáč|5. okt 2020 o 02:00

Karlos zmenil na Piráta názor a má pre neho slová chvály.

Nie je to tak dávno, čo si Karlos Vémola so Samuelom Krištofičom vymieňali vzájomné odkazy a zápas visel vo vzduchu. Ešte dva-tri roky dozadu bol Pirát Karlosom označovaný za „tlčhubu, ktorý nič nevie“ a z Terminátora bol zase „radiátor“. Časy sa ale menia. Český bojovník má teraz pre svojho slovenského rivala slová plné rešpektu.

„Neviem, či je ešte v hre zápas s Krištofičom...Ale Pirát je jeden zo zápasníkov, ktorého keď poslednú dobu sledujem, čo predvádza, tak mu musím dať veľký rešpekt. Pretože v čase, keď sme sa o zápase bavili, tak on bol iba tlčhuba, ktorý nič nevedel.

Odvtedy ubehlo pár rokov a on sa naozaj zlepšuje, zápas od zápasu je lepší. A musím povedať, že to, čo urobil, ako zlepšil postoj a úplne všetko, strašne sa zmenil. Či náš zápas niekedy bude, alebo nie, to záleží na Oktagone a Pirátovi. Ale od tej doby, čo sme mali medzi sebou trashtalk, tak on sa naozaj strašne moc zlepšil.

Myslím, že by to bol zápas naozaj na úrovni. Pred dvoma rokmi by som ho prevalcoval rovnako, ako teraz prevalcujem Babu Jagu. Myslím, že zo všetkých slovenských fighterov je to najlepšie zlepšenie vidieť na Pirátovi, aj keď má problémy s chrbtom,“ hovorí Vémola pre Isport.cz.

Či sa tak v budúcnosti dočkáme vzájomného duelu, je momentálne vo hviezdach, no rozhodne by tomuto zápasu svedčal vypredaný štadión, ktorý je však pre protipandemické opatrenia v najbližších mesiacoch nereálny.

Foto: Oktagon MMA

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Nevedeli si prísť na meno, teraz Vémola chváli Piráta: „Musím mu dať veľký rešpekt“