„Nebudem hrať druhé husle, chcem svoj veľký zápas," vysvetľuje Pešta duel s Martínkom

Adrián Mečiar|1. okt 2019 o 02:00

Pešta vysvetľuje, prečo chcel súboj s Martínkom.

Pešta vysvetľuje, prečo chcel súboj s Martínkom.

Oznámenie zápasu medzi šampiónom ťažkej váhy Oktagonu Michalom Martínkom a bývalým zápasníkom UFC Viktorom Peštom prišlo nečakane. Dlhšie sa rátalo s tým, že Pešta sa v O2 aréne stretne s Jeremym Kimballom, resp. Timom Feuchtom. Pešta predsa mal byť náhradníkom pre hlavný zápas večera, teda stret Karlosa Vémolu a Attilu Végha.

Pešta chcel v ďalšom zápase definitívne prejsť do poloťažkej divízie a o jeho návrate medzi ťažkotonážnikov sa príliš nehovorilo. V súvislosti s Martínkom sa navyše hovorilo o súboji s Martinom Budayom, ktorý ťahá šnúru šiestich výhier v rade. 

Napokon to ale bude duel Pešta vs. Martínek. A Pešta sa na svojom facebookovom profile snažil vysvetliť, prečo ho zaujal súboj s Michalom Martínkom.

„Ohlásenie duelu s Michalom Martínkom vyvolalo množstvo otázok. Prečo by som sa vracal do ťažkej váhy, keď už som začal zhadzovať a ohlásil, že poloťažká je môj cieľ? Navyše, keby som mal zápas v poloťažkej váhe, mohol by som zaskočiť do zápasu storočia v prípade, že sa niektorý z aktérov zraní. No, hej, lenže...

Oktagon 15 bude udalosť, ktorá zatiaľ u nás nemá obdoby a ja nehodlám uspokojiť len s rolou náhradníka, čo dúfa, že sa niekto zraní. Nebudem hrať druhé heslo, chcem svoj veľký zápas. Zápas s Martínkom bude niečo, čo ťažká váha na domácej scéne ešte nezažila. Je to príležitosť, akú som si nemohol nechať ujsť."

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»„Nebudem hrať druhé husle, chcem svoj veľký zápas," vysvetľuje Pešta duel s Martínkom