Nate Diaz zarobil naozaj veľa penazí

Dominik Balik|9. mar 2016 o 01:00

Aj keď si Nate Diaz pripísal za zápas proti McGregorovi na účet pól milióna dolárov, Dana White tvrdí, že v konečnom dôsledku zarobil omnoho viac.

UFC prezident Dana White povedal, že Nate Diaz sa stal veľmi bohatým bojovníkom po jeho súboji s Conorom McGregorom na UFC 196. Nate to nemal veľmi ľahké v začiatkoch. Povedal, že zozačiatku zvykol chodievať na tréningy jiu-jitsu, pretože nejaký starší pán mu vždy po tréningu kúpil jedlo.

Kým Diazov zverejnený plat za tento zápas činil pól milióna dolárov a nezodpovedá Conorovmu, ktorý je 1 milión, Dana White hovorí, že v konečnom dôsledku dostal omnoho väčšiu sumu aká bola zverejnená.

Dana White povedal v nedávnom rozhovore: „Počúvajte. Každý, kto pozná bratov Diazovcov vie, že všetko je inak. Nate Diaz zarobil v sobotu večer veľmi veľa peňazí. Zarobil ozaj veľa, zarobil milióny dolárov, takže uvidíme čo sa bude diať. Možno ho už nikdy v živote v klietke neuvidíme.“

Podľa nepotvrdených informácií dostal Nate ďalší milión dolárov od boxerskej hviezdy Floyda Mayweathera ako poďakovanie za to, že porazil Íra.

Myslíte si, že Nate Diaz je spokojný s peniazmi, ktoré zarobil v súboji s Conorom McGregorom? Stratí sa Nate v žiary zapadajúceho slnka na svojej jachte a nikdy viac o ňom nebudede v spojitosti s MMA počuť? 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Nate Diaz zarobil naozaj veľa penazí