Nate Diaz má návrh: Namiesto ´Kabobovho´ hlúpeho kamaráta vyhoďte mňa

Adrián Mečiar|12. okt 2018 o 02:00

Nate Diaz chce, aby UFC namiesto Zubairu Tukhugova prepustilo jeho.

Khabib Nurmagomedov včera na seba opäť strhol pozornosť, keď poslal dlhý odkaz pre UFC, v ktorom jasne povedal, že ak bude skutočne prepustený jeho kamarát Zubaira Tukhugov, môžu rovno prepustiť aj jeho.

Tukhugov sa v nedeľu ráno vo Vegas aktívne zapojil do pozápasovej šarvátky, keď je práve on označovaný za človeka, ktorý skočil do klietky a udrel Khabibovho súpera Conora McGregora.

Tukhugovovi zrušili plánovaný duel s Artemom Lobovom a podľa slov Dana Whitea mu hrozí aj prepustenie z UFC, čo sa vôbec nepáči Khabibovi, ktorý tak včera varoval UFC.

S prekvapujúcim návrhom riešenia tejto situácie z ničoho nič prišiel Nate Diaz, ktorý navrhol, aby UFC namiesto Tukhugova prepustilo jeho. „Dana White, prosím nechaj Kabobovho hlúpeho kamaráta zápasiť v UFC. Namiesto neho vyhoďte mňa, tak to bude lepšie. To bude férovejšie."

To, že Nate Diaz nemá práve najlepší vzťah s vedením UFC, nie je žiadnym tajomstvom. Diaz zvyčajne nie je spokojný s ničím a po zrušení duelu s Dustinom Poirierom, na ktorý sa tvrdo pripravoval, má ďalší dôvod pre nespokojnosť.

Niečo nám však hovorí, že tento návrh riešenia UFC neprijme.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Nate Diaz má návrh: Namiesto ´Kabobovho´ hlúpeho kamaráta vyhoďte mňa