Nate Diaz chce zápasiť s Khabibom Nurmagomedovom!

Adrián Mečiar|11. okt 2018 o 02:00

Diaz má po zranení Poiriera v hľadáčiku šampióna Nurmagomedova.

UFC sa včera konečne podarilo nájsť hlavný zápas pre UFC 230, no turnaj, ktorý sa už o tri týždne bude konať v newyorskej Madison Square Garden zároveň utrpel aj výraznú stratu.

Dustin Poirier bol pre bližšie nešpecifikované zranenie nútený odstúpiť z duelu s Nateom Diazom, ktorý tak zostal bez súpera.

Nate Diaz ako náhradu nepríjme len tak hocikoho a možností momentálne nie je veľa. Justin Gaethje otvorene priznal, že mu záleží na jeho výkone, nie na peniazoch, a tak potrebuje dlhší čas na prípravu. Tony Ferguson zas zápasil len počas posledného víkendu a keďže má dobrú šancu byť najbližším súperom Khabiba Nurmagomedova, zrejme nebude riskovať svoju pozíciu a nepokúsi sa o čosi podobné ako Derrick Lewis.

Kevin Lee a Al Iaquinta tvrdia, že ich zápas je blízko k dohodnutiu pre decembrový termín, čo znamená, že v ľahkej váhe vlastne nie je žiadny vyhovujúci súper. Na súboj s Diazom sa síce okrem toho ponúkol Jorge Masvidal, ktorý navrhuje duel vo welterovej váhe, no tento zápas pre Diaza zrejme zaujímavý nie je.

Aj Dana White pre La Times povedal, že Diaz sa po zranení Poiriera určite nepredstaví na turnaji UFC 230.

Aký teda bude Diazov ďalší krok?

Na to sa priamo Natea spýtal Ariel Helwani, ktorý od neho dostal takúto odpoveď: „Budem zápasiť s Khabibom, keď bude pripravený."

K možnému duelu medzi Khabibom a Nateom sa nedávno vyjadril Nick Diaz, ktorý si myslí, že on a aj jeho brat disponujú všetkými schopnosťami potrebnými na zastavenie neporazeného šampióna z Dagestanu.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Nate Diaz chce zápasiť s Khabibom Nurmagomedovom!