Najvtipnejšie reakcie na minulotýždňové vyčíňanie Conora McGregora

Adrián Mečiar|9. apr 2018 o 02:00

Internet nezaháľal.

Conor McGregor priletel z iného kontinentu len preto, aby prišiel brániť česť svojho kamaráta. Kiežby mal podobný vzťah aj k svojim opaskom.

Artem nebude sedět v koutě.

Donedávna sme si mysleli, že len ťažko môže niekto zahanbiť UFC viac ako Jon Jones. Conor McGregor ale povedal ´podržte mi kokaín´ a šiel sa činiť.

 

Jon Jones už prišiel o titul poloťažkej váhy, a tak sa rozhodne nemieni zmieriť s tým, že by prišiel aj o titul najväčšieho kriminálnika v UFC. Na súboj, ktorý rozhodne o držiteľovi tohto prestížneho opasku, bude dohliadať rozhodcovská elita, Mariovia Yamasaki a Mazzagatti.

Spoločnosť EA Sports neleňošila a hneď pripravila novú verziu hry UFC 3.

Conor McGregor sa svedomito pripravoval na výčíňanie v Brooklyne. Deň pred svojim útokom sa pridal k fanúšikom Liverpoolu a spolu s nimi napadol autobus Manchestru City.

Zatiaľ čo Conor mal za sebou prípravu, Autobus tento útok nečakal. Do odvety však bude mať k dispozícii plný tréningový kemp. Podarí sa autobusu tentoraz zužitkovať obrovskú výhodu v rozpätí?

Jack a Annie stoja pred ťažkou úlohou. Autobus v žiadnom prípade nesmie spomaliť pod 50 míl za hodinu, lebo inak Conor zaútočí.

Vzťah medzi Dana Whitom a Conorom na tom bol kedysi o poznanie lepšie.

Treba uznať, že prezident UFC má za sebou skutočne náročný týždeň.

Conor si našiel niečo zaujímavejšie ako zápas s Khabibom.

Conorovi sa ale takmer nepodarilo tomuto zápasu vyhnúť. Conor mal byť prevezený priamo na váženie, kde mal byť následne donútený spraviť váhu a zápasiť s Khabibom. Nanešťastie, jeho auto namiesto toho zablúdilo a skončilo na súde.

Conor možno prišiel o oba svoje opasky, no už ich dokázal nahradiť.

 Toto nepotrebuje žiaden komentár.

Pamätáte sa na to, keď Conor povedal, že písmeno ´C´ v názve UFC znamená Conor?

Na záver, po viacerých zraneniach, odstúpeniach a všetkom ostatnom, čo sa udialo v minulom týždni, tu pre vás máme čosi ´pozitívne´.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Najvtipnejšie reakcie na minulotýždňové vyčíňanie Conora McGregora