Najvtipnejšie momenty roka vo futbale podľa Eurosportu

(Autor: Ilustračné - Fotolia)
Peter Filin|31. dec 2013 o 09:00

Britský Eurosport vybral najzábavnejšie situácie, ktoré sa udiali v anglickom, talianskom, nemeckom, španielskom a francúzskom futbale v roku 2013.

Anglicko

Viac ako päť minút trvalo prerušenie zápasu druhej najvyššej anglickej ligy medzi Queens Park Rangers a Leicesterom.

Na začiatku prvého polčasu vbehla na ihrisko miestna veverička a hráčom ani usporiadateľom sa ju nedarilo vyhnať z ihriska. Zápas odohrali 21. decembra a vyhrali ho hostia 1:0.

Taliansko

Pred janovským derby medzi Sampdoriou a CFC pristihli trénera brankárov mladežníckeho tímu CFC Lucu de Pra ako zamaskovaný pozoroval neverejný tréning hráčov Sampdorie v lesíku, ktorý susedil s tréningovým centrom Sampdorie.

Klub z Janova sa od tejto aktivity jedného zo svojich trénerov dištancoval a trénera vyhodil.

Sampdoria zverejnila na svojej stránke aj fotodokumentáciu.

Španielsko

Po výhre 6:1 Barcelony nad Celticom v Lige majstrov prišiel Neymar do mixzóny s novinármi oblečený ako Michael Jackson vo videoklipe ku pesničke Thriller. K dokonalosti mu chýbali len biele rukavičky.

Nemecko

Efektná oslava gólu sa nemusí vždy podariť. Presvedčil sa o tom Arjen Robben, ktorý pri oslave gólu do siete Braunschweigu chcel spraviť sklz po trávniku, ten bol ale suchý a preto spravil Robben kotrmelec.

Nielen to, po nevydarenej oslave mu ostali odreté kolená a diery na termoprádle.

Francúzsko

Po remíze parížskeho veľkoklubu PSG s Valenciennes neovládol svoje emócie športový riaditeľ PSG Leonardo. Ten v útrobách štadióna vrazil do rozhodcu.

Francúzsky futbalový zväz udelil Leonardovi 9-mesačný zákaz vykonávať svoju funkciu.

Po trápnych pokusoch klubu bagatelizovať incident a následnom odvolaní sa klubu proti trestu, futbalový zväz zvýšil Leonardovi trest na 13 mesiacov. Leonardo na svoju funkciu preto rezignoval.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Najvtipnejšie momenty roka vo futbale podľa Eurosportu