Myslieť si, že Vémola nemá koronu, môže iba blázon (komentár)

Vladimír Bilohuščin|27. aug 2020 o 02:00

Mikulášek si svoju robotu robí dobre, až tak, že tomu niekto aj uveril.

Momentálne neexistuje viac vyšpičkovaný duel ako Karlos Vémola vs Vašek Mikulášek. Obaja borci si nič nedarovali už od úvodných chvíľ a cez sociálne siete si to rozdávajú na pravidelnej báze. Takto, ako to ale vrie momentálne, to ešte nevrelo. Po tom, čo bol Vémola pozitívne testovaný na koronu, požiadal Mikuášek o predloženie testov so slovami, že Karlosovi proste neverí.

To, že takto vystupuje Mikulášek je úplne v poriadku, dostať sa do hlavy bojovníka je jednou z taktík, ako získať pred súbojom mentálnu prevahu. Tejto teórii ale zdá sa uverilo aj viacero fanúšikov, ktorí taktiež začali poukazovať na fakt, že sa Vémola takto snaží dostať zo zápasu. Pri normálnom zamyslení nemá ale toto tvrdenie absolútne žiadnu logiku. Dôvodov je viacero:

1. Vémola podstúpil operáciu kolena, po ktorej prehlásil, že nie je šanca, aby do zápasu nenastúpil a o pár dní začal hneď trénovať. Prečo, ak by naozaj chcel zo zápasu vycúvať, nepoužil ako výhovorku zranenie kolena?

2. Karlos si vymyslí ako dôvod odstúpenia práve koronu. Ak chcete vymyslieť najhlúpejšie klamstvo sveta, niet nad argumentáciou koronou. Prečítajte si správy a tam uvidíte, že veľká väčšina ľudí ani neverí, že korona existuje a ak áno, stvoril ju Soroš s Gatesom na pivku. Klamať o zdravotných problémoch a argumentovať to koronou môže iba blázon.

3. Do klamstva zapojí Karlos rodinu. Nikto na svete by nepoužil na hoci akú špinavosť manželku a dcérku! NIKDY! Či aj toto je klamstvo? Jo Karlos prišiel za Lelou a vraví, ´Počuj láska, vymyslíme habaďurú, že mám koronu a nakazil som teba aj malú Lili.´ Nonsens...

4. Karlos zrejme podplatil všetkých lekárov, aby Mikuláška napálil. Nemám, čo z nudy, len obvolať lekárov, nech potvrdia, že mám koronu, lebo sa bojím Mikuláška. A, samozrejme, aby to bola frajerina, dám si hodinu fotoshopu a sfalšujem správu o chorobe. A ešte tam dám meno Karel, lebo veď bude sranda.

5. Karlos nikdy neuhol pred žiadnym zápasom. To by skôr zomrel v klietke, ako by ukázal strach zo súpera.

Myslieť si, že Karlos si všetko vymyslel je totálny blud. Je to ale blud, ktorý urobil svoju službu. Mikulášek prinútil Vémolu zverejniť lekársku správu, ktorú by mali vidieť iba promotéri. Dostal Karlosa pod tlak, keď musí na dennom poriadku v chorobe vysvetľovať všetky podrobnosti, či už novinárom alebo fanúšikom. A asi najkľúčovejšie je, že sa momentálne Vémola nemôže plnohodnotne venovať iba svojej rodine a liečbe.

Mikuláškovi tento trash talk vyšiel bravúrne, otázka ale znie, či si takouto taktikou skutočne do zápasu prinesie mentálnu výhodu. Kľudne sa totiž môže stať, že sa všetok ten hnev, ktorý sa v Karlosovi momentálne kumuluje, uvoľní v klietke a s Vaškom to dopadne inak, ako si predstavuje.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Myslieť si, že Vémola nemá koronu, môže iba blázon (komentár)