Bystrica sa otrasie v základoch, DFN prináša ďalšie nabité podujatie

(Zdroj: DFN)
Vladimír Bilohuščin|21. okt 2022 o 11:17

Titulový súboj, zápas šampióna Roušala a debut Smolkovej v profi MMA. To všetko prinesie DFN 8.

BANSKÁ BYSTRICA. Už iba momenty ostávajú do vypuknutia ďalšieho podujatie DFN s poradovým číslom 8. To sa tentokrát predstaví na zimnom štadióne v Banskej Bystrici, ktorá je považovaná za domovský stánok organizácie, za ktorou stojí Dracula Gym.

Ani tentokrát nebude na štartovej listine chýbať titulový súboj. Na minulom podujatí sa vo výbornom svetle prezentovali domáci Juraj Tutura, ktorý momentálne disponuje životnou formou a dominantný výkon taktiež predviedol Španiel Alex Fernandez. Ten zasa dokázal poraziť talentovaného Talafousa.

Hlavný zápas tak prinesie práve stret týchto dvoch bojovníkov, ktorí zabojujú o opasok šampióna organizácie DFN do 77 kilogramov.

Okrem titulového súboja na karte nechýba ani ďalší šampión Radek Roušal. Tentokrát ale na stole nebude opasok, ale Roušal sa predstaví v superfighte vo váhe do 71 kilogramov.

„Radek si zmeria sily s nebezpečným Thajcom Lengom, ktorý má na konte viac ako 130 zápasov,“ prezradil promotér DFN Vladimír Piperek.

Okrom svojho zápasu sa Roušal určite zameria aj na súboj Pajtáš vs Barasic. Práve tento súboj by totiž mohol priniesť titulového vyzývateľa práve pre ´Ruchyho´. V prípade víťazstva Pajtáša sa pritom môžeme tešiť na veľmi ostrý stret, keďže obaja bojovníci vyhrali po jednom vzájomnom zápase.

Diváci v Banskej Bystrici sa taktiež môžu tešiť aj na známeho Vlada Lengála a veľmi dôležitý zápas bude mať pred sebou Veronika Smolková.

Svetová šampiónka a dvojnásobná šampiónka Európy asociácie GAMMA totiž po výbornej amatérskej kariére prechádza do profesionálneho MMA a sobotňajší súboj bude pre jej kariéru kľúčový.

V klietke DFN to ale nebude mať vôbec ľahké, čeliť totiž bude Eliške Pelechovej, ktorú fanúšikovia dobre poznajú z organizácie Oktagon. Bude tak zaujímavé sledovať, ako Smolkovej proti skúsenej súperke sadnú nové pravidlá MMA.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Bystrica sa otrasie v základoch, DFN prináša ďalšie nabité podujatie