Sekera dnes kapitánom nebude, v bránke bude opäť Godla

Slovenskí hokejisti po zápase Slovensko - Veľká Británia na MS v hokeji 2019.
Slovenskí hokejisti po zápase Slovensko - Veľká Británia na MS v hokeji 2019. (Autor: Marko Erd SME)
SITA|21. máj 2019 o 12:21

Jaroš a Ďaloga do zápasu nezasiahnu.

KOŠICE. Slovenská hokejová reprezentácia nastúpi proti výberu Dánska v utorkovom popoludňajšom stretnutí na 83. majstrovstvách sveta v domácom prostredí v totožnej zostave ako v sobotu večer proti Britom.

V bránke bude Denis Godla, hrať nebudú obrancovia Christián Jaroš a Marek Ďaloga.

Kapitánom tímu bude vo svojom poslednom zápase kariéry Ladislav Nagy. Dosiaľ bol tento 39-ročný útočník na svetovom šampionáte v Košiciach vedený ako jeden z asistentov kapitána Andreja Sekeru.

Ten však prepustil svoje "céčko" práve Nagyovi v utorkovom popoludňajšom súboji proti Dánsku (16.15 h). Jeho asistentmi budú Sekera a Tomáš Tatar. Informovala o tom facebooková prezentácia Hockey Slovakia.

Duelom proti Dánsku od 16.15 h tím kanadského trénera Craiga Ramsayho uzavrie účinkovanie na turnaji, keďže už nemá šancu na postup do štvrťfinále.

Zostava SR proti Dánom:

Godla - Černák, Sekera, Marinčin, Čajkovský, Fehérváry, Koch - Pánik, L. Hudáček, Tatar - Studenič, Krištof, L. Nagy - Lantoši, M. Sukeľ, M. Daňo - Lunter, Buc, Liška - Zigo, D. Bondra

MS v hokeji 2019 sa konajú na Slovensku v štadiónoch v Bratislave a Košiciach 10. až 26. mája 2019.
MS v hokeji 2019 sa konajú na Slovensku v štadiónoch v Bratislave a Košiciach 10. až 26. mája 2019. (Autor: SME - Miro Mezei)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Sekera dnes kapitánom nebude, v bránke bude opäť Godla