Organizácia MAMMAL zverejnila nomináciu na MS federácie IMMAF

Vladimír Bilohuščin|26. dec 2021 o 18:07

Slovensko vysiela na podujatie 8 zápasníkov.

ABU DABÍ. Hlavné mesto Spojených arabských emirátov bude už o necelý mesiac dejiskom odložených majstrovstiev sveta IMMAF 2021 amatérov a Slovensko na tomto podujatí nebude chýbať.

Domáca organizácia MAMMAL do dejiska podujatia posiela dokopy 8 bojovníkov, ktorí sa pobijú o čo najlepšie umiestnenie. Najpočetnejšie zastúpenie bude mať klub CHAOS Bratislava, ktorý budú zastupovať bojovníci Marcel Šimo, Marek Medovarski a Kristiján Nguyen.

Dvoch zástupcov má King´s gym Bratislava, keď do bojov zasiahnu Michal Garaj a Elina Tauber. Štartovku potom dopĺňajú juniori Mário Brezovský z Wolf Pride Žilina, Radomír Chovan z Dracula gymu a Roman Hudec z Fighting Academy Veľký Krtíš.

Okolo nominácie sa pritom na sociálnych sieťach rozbehla búrlivá debata, keďže vo výprave mal pôvodne figurovať aj Roman Sekereš z Free Fight Club Detva. Ten ale do Emirátov zrejme nepocestuje.

Dôvodom mal byť podľa zúčastnených fakt, že v databáze Sherdog má Sekereš mylne udaný amatérsky súboj z podujatia MAMMAL 3 z roku 2018 ako profesionálny, čo má brániť bojovníkovi zúčastniť sa majstrovstiev.

Majstrovstvá sveta federácie IMMAF sa uskutočnia 24. až 29. januára.

EDIT: Organizácia MAMMAL pridala Romana Sekereša na miesto čakajúceho náhradníka, keďže divízia, v ktorej má štartovať sa medzičasom zaplnila. Sekereš tak dostane možnosť bojovať na MS iba v prípade odstúpenia jedného zo zaregistrovaných bojovníkov.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Organizácia MAMMAL zverejnila nomináciu na MS federácie IMMAF