Mourinho: Zostanem. Moje tímy sú lepšie v druhom roku

José Mourinho.
José Mourinho. (Autor: TASR)
TASR|23. apr 2011 o 10:46

Tréner futbalistov Realu Madrid Jose Mourinho je uvoľnenejší po triumfe v Kráľovskom pohári, v ktorom jeho zverenci zdolali Barcelonu.

MADRID.

"Získali sme pohár a čo je ešte dôležitejšie, že to bolo proti kvalitnému súperovi. Dojal ma moment, keď ma objal prezident klubu Florentino Perez," povedal Mourinho. "Som uvoľnenejší, keď viem, že ma ľudia chcú a že tu budem viac ako rok. Moje tímy sú v druhom roku vždy lepšie."

Španielske médiá začali špekulovať o budúcnosti bývalého kouča Interu Miláno, Chelsea a Porto napriek tomu, že je iba v prvom roku štvorročného kontraktu. Tlak na Mourinha kvôli zisku trofeje pre Real v premiérovej sezóne na jeho lavičke sa zmiernil po stredajšom víťazstve vo finále pohára nad Barcelonou.

Mourinho odmietol špekulácie médií o návrate do Interu, s ktorým v minulom ročníku získal treble, keď triumfoval v Lige majstrov, Serii A i Talianskom pohári.

Real šesť kôl pred koncom španielskej ligy stráca na vedúcu Barcelonu osem bodov, v sobotu sa predstaví na pôde tretej Valencie a v stredu nastúpi v prvom semifinále Ligy majstrov proti Barcelone.

V zápase proti Valencii budú Realu chýbať zranení Emmanuel Adebayor, Angel Di Maria a Sami Khedira. Nemecký stredopoliar Khedira pre zranenie zrejme vynechá i stredajší duel proti Barcelone. "Takmer určite nenastúpi teraz ani v stredu," povedal Mourinho. "Veríme však, že sa zotaví čo najskôr."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Mourinho: Zostanem. Moje tímy sú lepšie v druhom roku