Mourinho sa vyhráža, že odíde z Realu

TASR|20. jan 2011 o 14:36

V španielskom futbalovom klube Real Madrid vypukol otvorený boj medzi trénerom Josem Mourinhom a generálnym riaditeľom Jorgem Valdanom, pravou rukou prezidenta Florentina Pereza.

MADRID.

"Som dostatočne starý. Nikto mi nemusí cez médiá posielať skryté posolstvá," zareagoval najnovšie nahnevaný portugalský kouč. Aj keď nepadli žiadne mená, jeho výčitka má jasného adresáta. Valdano totiž spochybnil Mourinhovu požiadavku na angažovanie stredného útočníka.

Podľa denníka AS hovorí kouč otvorene medzi svojimi spolupracovníkmi, že Real v lete opustí. "Pretože chcem odtiaľto preč," odpovedal novinárom na otázku o dôvode jeho zlej nálady. Jeho kontrakt vyprší v roku 2014.

Mourinho žiadal angažovanie útočníka už minulé leto, jeho požiadavka však zostala nevypočutá, rovnako ako jeho zasadzovanie za predĺženie Pepeho zmluvy. "Mourinho by rád manažoval Real. Valdana považuje za prekážku," píše AS.

Najvyššie vedenie "bieleho baletu" mlčí, čo môže podľa médií znamenať ochladnutie vzťahov s prchkým portugalským koučom.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Mourinho sa vyhráža, že odíde z Realu