Monika Chochlíková vyhráva na Bellator 247 senzačnou submisiou!

Slovensko si za krátky čas pripísalo druhú svetovú výhru!

Miláno dnes hostilo ďalší turnaj druhej najväčšej organizácie sveta Bellator MMA. Po dlhých rokoch od čias Attilu Végha malo Slovensko na tomto turnaji zastúpenie v podobe Moniky Chochlíkovej. A tá nesklamala!

Prvé kolo sa obe bojovníčky snažili udržiavať súboj v postoji, kde ale postupne Chochlíková prebrala iniciatívu a pekným head kickom poslala súperku k zemi. Tá sa ale vrátila do duelu a nakoniec sama preniesla súboj na zem, kde sa prvé kolo aj skončilo. Monika ale úvodnú časť s prehľadom vyhrala.

Do druhého kola prišla Jorand s taktikou pokračovať v súboji na zemi. To sa jej po dlhých chvíľach v klinči nakoniec podarilo a Monika sa tak ocitla na chrbte. Už keď sa zdalo, že o víťazovi rozhodne až tretie kolo, si Chochlíková zafixovala rukami obe nohy a takýmto spôsobom stlačila súperke rebrá. Jorand na túto techniku Scorpion Rib Crush nebola vôbec pripravená a súboj odklepala.

Príprava zeme u Jakuba Mullera v klube JMFS priniesla ovocie a reprezentanka Victory Gym Trenčín tak zaknihovala ďalšie veľké víťazstvo pre Slovenskú republiku. S veľkou pravdepodobnosťou tak Moniku Chochlíkovú v Bellatore uvidíme aj nabudúce.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Monika Chochlíková vyhráva na Bellator 247 senzačnou submisiou!