Vémolov dôchodok netrval dlho. V odvetnom zápase bude znova čeliť Pirátovi

Vémola sa opäť stretne s Pirátom.
Vémola sa opäť stretne s Pirátom. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|4. aug 2024 o 12:00

V hre bude opasok poloťažkej váhy.

BRATISLAVA. Karlos Vémola sa vráti do akcie už tento rok. Deviateho novembra bude v bratislavskej Tipos aréne obhajovať titul poloťažkej váhy.

Jeho súperom bude Samuel "Pirát" Krištofič, ktorý ho v decembri minulého roka porazil na knokaut.

Ich vzájomný zápas predtým prebehol v dohodnutej váhe do 88 kilogramov, no tentokrát Pirát prejde do poloťažkej váhy (- 93 kg), aby zabojoval o Vémolov titul.

Po oznámení súboja Végh vs. Vémola 3 je tak zrejmé, že český bojovník absolvuje pred ním minimálne jeden zápas.

"Je tu jeden človek, ktorý si na mňa zase otváral pusu, že by ma vraj z 10 zápasov v 9 prípadoch porazil. Potom však odišiel do dôchodku. Ja by som si pokojne v poloťažkej váhe dal odvetu.

Karlíto, ja ti v Bratislave ukážem, že ťa ako cibuľku zase zasadím do zeme," adresoval Pirát výzvu Vémolovi na nedávnom turnaji.

Odpoveď legendárneho Terminátora prišla ihneď. "Na Bratislavu mám len tie najkrajšie spomienky, vždy, keď tu zápasím, dám niekomu KO. Ale ak sa dohodneme na trilógii s Attilom, možno budem potrebovať nejakú rozcvičku!"

"Ale o rozcvičku rozhodne nepôjde! Pirát, súčasná #78 svetového rebríčka poloťažkej váhy, pôjde s Terminátorom o titul. Karlos sa rozhodol prijať výzvu s cieľom odčiniť tvrdé KO z prvého zápasu a znovu sa ponoriť do tvrdej zápasovej prípravy. Dámy a páni, pri tomto musíte byť," uvádza organizácia Oktagon MMA k súboju.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Vémolov dôchodok netrval dlho. V odvetnom zápase bude znova čeliť Pirátovi