Podujatie NOC GLADIÁTOROV 9 prinesie titulové zápasy a súboje o majstra Slovenska

(Autor: Noc Gladiátorov)
Vladimír Bilohuščin|21. jún 2023 o 14:13

Dovedna 14 zápasov hlavného programu uvidíme na amfiteátri vo Veľkom Krtíši.

VEĽKÝ KRTÍŠ. Poriadnu dávku bojových športov zažije v sobotu Veľký Krtíš, keď je na programe už 9. podujatie organizácie NOC GLADIÁTOROV. Galavečer bude po prvýkrát hostiť špeciálne miesto, ktorým je mestský amfiteáter.

Nebude to ale jediná novinka, na ktorú sa fanúšikovia môžu tešiť a promotér Pavel Berky je na svoju prácu patrične hrdý.

„Prvýkrát, a to rovno v dvoch prípadoch, uvidíme duely o opasok šampióna NOCI GLADIÁTOROV, čo je naozaj krásny vývoj mojej dlhoročnej práce. Tešiť sa môžeme taktiež na súboje o titul šampióna MAMMAL SZMMA, ktorí sa zároveň stanú majstrami Slovenska.“

A práve zisk titulu majstra Slovenska bude dozaista obrovskou motiváciou, keďže sa zároveň bojuje o nomináciu na majstrovstvá sveta mládeže federácie IMMAF, ktoré prebehnú začiatkom augusta v Abu Dabi a o miestenku na septembrové majstrovstvá Európy IMMAF juniorov a seniorov v talianskom Lignane.

Sám Berky bude mať veľa práce aj v trénerskom rohu, keďže jeho zverenci z klubu Fighting Academy Veľký Krtíš nemôžu na domácom podujatí chýbať.

V boji o titul organizácie sa predstaví Ľubomír Račák a Viktor Kováč, ktorý naviac zabojuje aj o slovenský titul a chýbať nebudú ani Roman Hudec, Lukáš Mustafa, Matúš Fogaš a nová členka tímu 17-ročná Sofia Nyiforová, do ktorej vkladá Berky veľké nádeje.

„Sofia k nám prišla z Rimavskej Soboty a dovolím si povedať, že je to nová ženská nádej slovenského MMA. Som poctený, že si vybrala práve moje služby a je ochotná dochádzať 60 km kvôli tréningom,“ prezrádza Berky dodáva, že sa taktiež veľmi teší na súboj Dušana Šarköziho proti súperovi zo známeho Spartakus Fight Gymu, ktorý prebehne v thajskom boxe.

Okrem kvalitných zápasov nás čaká oceňovanie športovcov roka Veľkého Krtíša, ktorí reprezentujú naše mesto a okres vo svete a aj mediálne ocenenie za reprezentáciu mesta Veľký Krtíš v médiách.

Na podujatí tak nebudú chýbať známe tváre ako Beáta Rusnáková (Farma, Ruža pre nevestu) či Tereza Spodniaková (Farma).

„Veľmi sa teším na tento event a verím, že si ho spoločne všetci užijeme.“

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Podujatie NOC GLADIÁTOROV 9 prinesie titulové zápasy a súboje o majstra Slovenska