Kertész sa po sklamaní ukáže v Prahe. Preverí ho bývalý súper jeho premožiteľa

Máté Kertész.
Máté Kertész. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|23. jún 2022 o 23:45

Po kontroverznej prehre si môže napraviť chuť.

PRAHA. Turnaj Oktagon 34 dostal ďalší zaujímavý zápas. Na pražskej Štvanici sa predstaví aj niekdajší titulový vyzývateľ vo velterovej váhe Máté Kertész.

Maďarský bojovník si zmeria sily s Bulharom Vladislavom Kanchevom, pre ktorého to bude v organizácii Oktagon MMA premiérový zápas.

Zaujímavosťou je, že obaja nedávno bojovali so Srbom Bojanom Veličkovićom a obaja zhodne prehrali na body u všetkých troch bodových rozhodcov.

Vladislav Kanchev zápasil s Bojanom Veličkovićom v roku 2020 na turnaji SBC 29. Po bodovej prehre si napravil chuť minulý rok so skúseným Brazílčanom Alexandrem Ribeirom, ktorého zdolal už v prvom kole knokautom.

Všetkých svojich dvanásť víťazstiev zaznamenal pred limitom. Okrem toho má na konte šesť prehier a dve remízy.

Máté Kertész sa vracia do akcie po omnoho trpkejšej prehre s Veličkovićom. Na marcovom turnaji Oktagon Prime 5 v Šamoríne predviedol výborný výkon a mnoho fanúšikov videlo jeho víťazstvo. Nie však bodoví rozhodcovia, ktorí sa priklonili na Srbovu stranu.

Po sklamaní z tejto prehry sa maďarský bojovník už otriasol a momentálne sa pripravuje za veľkou mlákou po boku veľkých mien svetového MMA.

Na prípravnom kempe v American Kickboxing Academy (AKA) sa stretol aj s Khabibom Nurmagomedovom.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Kertész sa po sklamaní ukáže v Prahe. Preverí ho bývalý súper jeho premožiteľa