Mr. Comeback je späť. Po rýchlom knokaute stojí pred nebezpečnou výzvou

Slovenský bojovník Milan Ďatelinka.
Slovenský bojovník Milan Ďatelinka. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|6. aug 2024 o 09:30

Nadviaže na predchádzajúce expresné víťazstvo?

OBERHAUSEN. Enkláva slovenských bojovníkov na nemeckom podujatí Oktagon 60 sa rozširuje.

Po Danielovi Hromekovi a Ivanovi Buchingerovi sa v Oberhausene predstaví aj Milan Ďatelinka, ktorý sa nedávno vo veľkom štýle vrátil späť do organizácie Oktagon MMA.

Ďatelinka bude čeliť domácemu Jaimemu Corderovi. Zápas sa uskutoční v strednej váhovej kategórii.

"Keď sa povie Cordero, je KO vo vzduchu. V klietke sa s ním súperi príliš neohriali - prvý zápas kariéry ukončil po pol minúte, Raškovi doprial celú minútu a sedem sekúnd a s Törökom na Štvanici odchádzal už za 22 sekúnd ako víťaz.

Naposledy spečatil svoju nebezpečnú povesť víťazstvom nad Schoberom. Stredná váha, maj sa na pozore, tento chlapec ťa vybaví skôr, než povieš káočko," uvádza Oktagon v príspevku.

"Miesto Polívku naskakuje do hry ďalší rozbehnutý finišer. Namlsaný jedným z najrýchlejších KO v histórii organizácie, ktoré v júli zasadil v Bratislave, sa nebojí ani novej výzvy.

Za sebou má zoznam výhier nad stálicami Oktagonu, aj titulový zápas s Vémolom. Nomen omen „Mr. Comeback“ sa teraz po viac ako 3 rokoch vrátil do žltočiernej klietky, aby ukázal doteraz najlepšiu životnú formu. Prekoná svoj nedávny rekord ďalšou rýchlou bombou?" pýta sa organizácia na sociálnych sieťach.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Mr. Comeback je späť. Po rýchlom knokaute stojí pred nebezpečnou výzvou